5 goede voornemens voor 2021 van ambassadrice Samira

Net zoals voor velen, bracht 2020 heel wat veranderingen mee voor ambassadrice Samira.
Haar belangrijkste les: genieten van de kleine dingen! Met deze 5 goede voornemens gaat zij vol energie en hapiness het nieuwe jaar in!   

paspoort

Naam: Samira Vervloet
Leeftijd: 33 jaar  
Favorite outfit: sneakers, jeans en toffe t-shirt
Ambassadrice: i.am.klean and chillax 

De feestdagen liggen weer achter ons, mijn kerstboom is afgebroken en ik kijk nog even achterom.

2020 wat een jaar… Een jaar waar ik veel over mezelf heb geleerd. Het was een confronterend jaar, maar ik kijk er met een positief gevoel op terug. In maart werd er flink op de rem geduwd, om te beginnen omdat ik stopte bij mijn voormalige werkgever en anderzijds door corona die onmiddellijk volgde.

Zoals jullie in mijn vorige blog al konden lezen, leerde ik genieten van de kleine dingen. Voor het eerst in mijn leven nam en kreeg ik de tijd om na te denken over wat ik wil doen in de toekomst. Ik maakte alvast een lijstje met goede voornemens waarvan ik denk dat het mij de nodige energie en vreugde geeft om het nieuwe jaar in te zetten.

1. Op zoek naar een job/opleiding

Eén van de belangrijkste dingen die ik het afgelopen jaar heb geleerd, is dat ik wil werken met mensen. Mensen helpen en aansteken met mijn energie geeft me enorm veel voldoening. Een luisterend oor zijn en proberen om mensen te laten zien hoe mooi ze zijn, dat ze wat minder streng moeten zijn voor zichzelf. Het klinkt allemaal heel banaal maar we moeten onszelf echt graag leren zien. Ik ben dus op zoek naar de juiste opleiding en heb nog veel vragen hoe ik dat precies ga doen. Ik weet al wat, nu nog uitpluizen hoe.

2. Lief zijn voor mezelf

We moeten onszelf graag leren zien. Dus ook dat staat op mijn lijstje van goede voornemens. Ik ben in maart vorig jaar begonnen met gezond eten en sport. Ik moet bekennen dat ik in het najaar hier wat nonchalanter in ben geworden en soms terug verviel in mijn oude gewoontes. Dus goede voornemen:  gezond eten en meer bewegen.

Ik ben vorige week gestart en ik begin nu het verschil al te merken aan mijn huid en energiepeil. Dan komen we direct bij mijn derde voornemen.

3. Mijn voedingssupplementen consequent nemen

Ik ben nogal nonchalant in die dingen en zou wel wat meer structuur mogen hebben, maar helaas pindakaas, dat is het voornemen voor volgend jaar 🙂

Mijn voedingssupplementen geven mij zoveel energie en ik voel aan heel mijn lichaam dat het ook echt werkt. In het najaar wat slordiger hiermee omgesprongen en direct heb ik veel meer roodheden in mijn gezicht. We mogen ons dan nog zo goed verzorgen met onze minerale make-up, als onze huid niet gezond is, dan komt de rest ook niet tot zijn recht.

4. Ontdek en durf!

Sinds een jaar gebruik ik minerale make-up en ik vraag me echt af waarom ik niet eerder op zoek ben gegaan naar een make-up die zo verzorgend werkt als i.am.klean. Het voelt niet aan als een extra laag. Het is zo naturel dat ik nooit nog iets anders zou willen. Ik ben dan ook zo blij dat ik ambassadrice mag zijn van i.am.klean. Het heeft me meer zelfvertrouwen gegeven en ik ben blij dat ik dit met jullie mag delen. Tot nog toe is mijn make-up altijd heel naturel. Mijn voornemen voor dit jaar is om veel filmpjes te kijken en vooral eens durven om buiten mijn comfort zone te gaan en meer gedurfde kleuren en technieken te gebruiken.

5. Make up borstels uitwassen

Ik heb mijn badkamer vorig jaar helemaal omgegooid en ik heb (bijna) alle niet natuurlijke producten in de vuilbak gegooid. Eigenlijk heb ik spijt dat ik daar geen foto van heb genomen, het was de moeite 🙂

Nu heb ik een hele lade met al mijn i.am.klean productjes. Wat ik echter wel wat meer moet doen, en dat is ook meteen mijn laatste voornemen, is mijn make-up borstels wat meer uitwassen. Want ook een kunstenaar kan het beste verven met een propere borstel. 

Ik wens je een prachtig mooi jaar!

Liefs,

Samira

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

lees ook deze blogs