5 musthaves voor de ideale herfstlook van ambassadrice Anne

Anne Rondags is onze klean & sensual ambassadrice. In deze blog deelt ze haar 5 absolute musthaves van i.am.klean voor de ideale herfstlook!

paspoort

Naam: Anne Rondags
Leeftijd: 30 jaar  
Favorite book: Harry Potter series
Ambassadrice: i.am.klean and sensual 

Wie is Anne?

Hallo healthy makeup lovers,

mijn naam is Anne Rondags en ik ben schoonheidsspecialiste, gespecialiseerd in huidverbetering, en al meer dan 10 jaar visagiste.Al enige tijd was ik op zoek naar een gezonde make-uplijn die aansluit bij mijn visie van huidverbetering. Een mineraal, gezond merk met goede kwaliteit en hoge pigmentatie is dan ook niet zo vanzelfsprekend. Ik kwam na mijn zoektocht dan ook uit bij i.am.klean, waar ik bovendien ook trotse ambassador van ben. Mijn klanten het advies geven hoe je de huid kan verbeteren en aansluitend ook nog make-up advies geven… i.am.klean has it all!

Het gevoel dat je iets kan aanbieden aan je klanten waar je volledig achter staat is gewoon super! Nu kan ik eindelijk mijn klanten adviseren een mooie maquillage aan te brengen zonder de huid te verstoppen.

Mijn 5 musthaves:

Ik heb heel wat favorietjes bij i.am.klean. Om in het thema van het seizoen te blijven, geef ik jullie graag mijn 5 musthaves voor een ideale herfstlook.

 1. Klean Primer
  It’s all about the base. Ik ben een absolute fan van de Klean Primer omdat het er niet alleen voor zorgt dat make-up langer blijft zitten en grotere poriën optisch verkleind, maar ook omdat het een mooie glow geeft over het gelaat.
 2. Loose Mineral Concealer
  Gebruik de Loose Mineral Concealer om de huid onder de ogen en rond de neus op te lichten. Je krijgt hierdoor meteen een frissere blik.
 3. Compact Mineral Foundation
  Door het dragen van een mondmasker sla ik de foundation al eens over. Daarom gebruik ik toch graag de Compact Mineral Foundation om extra schaduw in het gelaat te creëren en de contouren mooi aan te zetten.
 4. Loose Mineral Blush
  Ik ben een echt herfsttype en maak daarom ook graag gebruik van de Peach tones van de blush collectie, omdat deze wat warmer zijn van kleur. Ik speel graag met de verschillende kleuren en ga de dag zelf gewoon op mijn gevoel af.
 5. Mascara
  Ik heb zelf maar kleine wimpers en ik weet dat ik niet de enige vrouw ben die dit jammer vind. Vele mascara’s brengen niet het gewenste volume of lengte maar juist omdat je deze minerale mascara kan opbouwen in meerde lagen, zonder de wimpers aan elkaar te doen kleven, vind ik hem een absolute musthave! Ook de bruine mascara vind ik heel mooi voor die herfstlook.

Zo, dit zijn mijn favorietjes voor de herfstlook. Stay safe en vergeet niet: met i.am.klean zal je altijd stralen!

Anne Rondags
Esthetiek Anne
Ambassador

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

lees ook deze blogs