Beauty hacks voor de koude dagen van ambassadrice Coralie

Brrr, it’s cold outside! Maar, laat je niet tegenhouden om er toch helemaal voor te gaan met je healthy make-up. Een glowing skin en subtiele smokey eyes geven je dé boost die je nodig hebt! Ambassadrice Coralie geeft in deze blog haar beauty hacks voor de koude dagen prijs met de minerale make-up van i.am.klean!

paspoort

Naam: Coralie Pellars
Leeftijd: 21 jaar  
Favorite outfit: the perfect dress met een leren jasje en hak
Ambassadrice: i.am.klean and mysterious 

Hetgeen ik nu echt vervelend vind aan deze periode, is het temperatuurverschil. Geef mij maar een bikini, cocktails, het strand en een glowing look. Nochtans vind ik persoonlijk wel dat je in de winter wat uitdagender mag zijn met je make-up look. Donkere kleuren en dé mooiste smokey eyes EVER!

Wat zijn nu mijn tips en tricks voor de koude dagen? Awel, heel simpel.

1) Hydrateren, flawless skin, ogen om U tegen te zeggen en een gi-ga-glitter lip!

Ik start ALTIJD met een primer, uiteraard. Mijn make-up moet de hele dag blijven zitten. Door de primer dan te gebruiken, zet ik al een mooie basis op mijn gelaat.

Step one en hydratatie done!
 

Nogmaals, geen koude dagen zonder wat glow. De liquid glow foundation geeft me dan ook een mooie glanzende basis. Alles vastzetten met de poeder en mijn gelaat is meteen wat meer opgepept. Door de bronzer en blush krijg ik meteen al wat meer kleur op mijn gelaat. De highlighter ‘morning glow’ is dan mijn laatste stap om een glowing skin te krijgen. Ik breng deze highlighter op de jukbeenderen aan. Ik doe ook wat poeder in mijn ooghoek, onder mijn wenkbrauw en op mijn bovenste lip, heel zachtjes.

2) Glowing skin is always in!

Nu even terug naar de ogen. We willen ogen om U tegen te zeggen! Dat is zo klaar door de super gepigmenteerde oogschaduws.

De truc is om een clean canvas te creëren als eerste stap. Waar is de kleur ‘clean’? Als je deze kleur van compacte oogschaduw mooi verdeeld op het ooglid, heb je een mooie natuurlijke basis. Door dit te doen, blijft jouw oogschaduw zoveel langer zitten. Neem een twee tot drietal van je favoriete kleuren erbij en smokey eyes here I come!

Al zeg ik het zelf, mijn oogkleur is nogal wat gek. Ze zijn voornamelijk bruin, maar door de juiste kleuren te gebruiken komt er wat hazel tevoorschijn. Hoe creëer ik dat nu? Door Kaki kleuren te gebruiken: ‘Playful’ en ‘Grateful’ als donkere kleuren en ‘Legend’ als glans op het bewegend ooglid. Ik maak mijn ooglook nog af met de ‘greener than green’ oogpotlood en twee lagen zwarte mascara.

Om mijn make-up nog af te maken, gebruik ik het ‘Naked’ lippotlood en overlijn ik mijn lippen heel zachtjes. Zo krijg ik een iets voller effect. De ‘Glittering’ lipgloss erover en helemaal klaar op de koude winterdagen helemaal glamorous te overleven!

Ik ben er alvast klaar voor!
Ben ook heel benieuwd naar jullie looks!

Liefs,
Coralie

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

lees ook deze blogs