Sunny ever after SPF 50: natuurlijke zonnebescherming

Terwijl de zomerzon ons uitnodigt om van haar warmte te genieten, mogen we de bescherming van onze huid niet uit het oog verliezen. En wat is er beter dan natuurlijke producten om deze klus te klaren? Onze zonnebrandproducten, zoals de sunny ever after SPF 50 sunbrush, bevatten stuk voor stuk ‘klean list’ ingrediënten die het milieu respecteren en jouw huid een diepe verzorging én bescherming bieden.

Klean list approved

Onze vegan sunny ever after SPF 50 is een hoogwaardige sunbrush die jouw huid optimaal beschermt tegen de schadelijke effecten van de zon. De formule is ontworpen om UVA- en UVB-stralen op een effectieve wijze te reflecteren. Dankzij de aanwezige zinkoxide geniet jij van een maximale natuurlijke bescherming én voorkomen we beschadiging aan het milieu.

 Deze 4 natuurlijke ingrediënten zijn de kern van het zonnepoeder in de sunbrush:

Squalane: biedt bescherming tegen oxidatieve stress door vrije radicalen en andere schadelijke omgevingsfactoren, wat kan helpen bij het voorkomen van vroegtijdige veroudering van de huid. Bovendien is het een uitstekende moisturizer.

Silica: heeft de eigenschap om overtollige olie te absorberen en zo ongewenste glans te verminderen. Door het licht dat op je huid valt te diffuseren, vervaagt silica fijne lijntjes, rimpels en imperfecties.
Mica: creëert een natuurlijke, stralende finish met een zijdezacht effect, zonder de huid te verzwaren. 

Zinkoxide: een fysieke zonnefilter die de huid beschermt tegen UVA- en UVB-stralen. Zijn kalmerende en ontstekingsremmende eigenschappen zijn extra nuttig voor mensen met gevoelige huid, acne of andere huidproblemen. Ook roodheid en irritatie verminderen dankzij dit mineraal.

Wat is oxidatieve stress?

UV-straling in zonlicht kan zorgen voor vrije radicalen in het lichaam. Dat zijn zeer reactieve moleculen die schade kunnen veroorzaken aan cellen en weefsels. Oxidatieve stress treedt op wanneer er te veel vrije radicalen zijn en niet genoeg antioxidanten om ze te neutraliseren. Dit kan leiden tot rimpels, spierscheurtjes, haaruitval, … oftewel een vroegtijdige veroudering.

Verbrande misverstanden

Met de sunbrush ben je in no-time beschermd tegen de zon. Klik om het poeder te doseren en gebruik de borstel om het over je hele gezicht te verspreiden.

Onze Sunbrush is de finishing touch die je zonnecrème routine compleet maakt. Deze handige poederborstel geeft je huid niet alleen een prachtige matte finish, maar biedt ook een extra laagje zonbescherming. Zo geniet je de hele dag van een stralende look én optimale bescherming tegen de zon.

Waarom kiezen voor de Sunbrush?

  • Extra zonbescherming: Breng eenvoudig een extra laagje SPF aan over je zonnecrème, ideaal voor een touch-up of na het zwemmen.
  • Matte finish: Vervaag glans en creëer een natuurlijke, egale teint.
  • Handig formaat: Neem de Sunbrush overal mee naartoe voor touch-ups onderweg.
  • Water- en zweetbestendig: Blijft de hele dag perfect zitten, zelfs tijdens het zweten of sporten.

Tip: Combineer de Sunbrush met onze hoogwaardige zonnecrèmes voor ultieme bescherming en een verzorgde huid.

Upgrade je zonschermroutine met onze Sunbrush en geniet onbezorgd van de zon!

Welke kleur sunny ever after je best kiest? Dat kan je bepalen aan de hand van je loose mineral foundation:

Light to medium: ideaal voor loose mineral foundation peach 1, pink 1 of neutral 1
Medium to dark: ideaal voor alle 2 en 3 kleuren 

Tip: bij het eerste gebruik blijf je klikken totdat het poeder vrijkomt in de borstelhaartjes. 

Kies voor een natuurlijke en voedende bescherming tegen de zon.