Zero waste

Zero waste: GLOV herbruikbare wattenschijfjes

Wasbare watjes zijn zacht voor je huid, je portemonnee en de planeet, en zo zijn er nog een aantal andere redenen om ze in huis te halen. Lees maar mee!

De voordelen van herbruikbare wattenschijfjes

Make-up verwijderen op de duurzaamste, makkelijke en zachte manier, met herbruikbare wattenschijfjes. De voordelen zijn eindeloos.

Een klein wist-je-datje waar je waarschijnlijk nog nooit hebt bij stil gestaan: als je dagelijks twee watjes gebruikt om je make-up te verwijderen, dan gooi je er per jaar zo'n 750 in de vuilnisbak. Dat zijn bijna 10 pakken! Hoog tijd dus om daar verandering in te brengen.

JUST ADD WATER

Eerlijk, hoeveel producten staan er wel niet in je badkamer om je make-up te verwijderen? Of hoeveel keer ben jij al niet met je make-up in bed gekropen omdat je geen zin meer had om elke stap te overlopen voor je make-up te verwijderen? We feel you! Glov is zo easy peasy, gewoon even natmaken met water, over je gezicht gaan en hup! Alles weg!

LESS IS MORE

Hoewel het moeilijk onder ogen te zien is, verbruiken we maandelijks meer dan 60 wattenschijfjes om onze make-up te verwijderen. Dat betekent dat je er al snel zo'n 750 per jaar gebruikt, en in plaats daarvan kun je makkelijk op een jaar, maar enkele GLOV wattenschijfjes of gewoon een GLOV washandje gebruiken.

GENTLE

Liefde op het eerste gezicht! GLOV heeft 3 soorten microvezels, die zelfs een perfecte match zijn met de meest gevoelige droge huiden. What's not to love?

ECO-FRIENDLY

Vaarwel wattenschijfjes en duizenden flessen make-up removers!

chevron_left chevron_right

Hoe onderhoud je ze?

Er zijn twee simpele manieren om je GLOV te reinigen.

1. Je kan de GLOV magnet cleanser gebruiken, deze wrijf je dan enkele keren over de GLOV en dan is hij weer helemaal clean!

2. Stop je wattenschijfjes in een waszakje en gooi ze in de wasmachine op maximaal 40 °C. Je hoeft er geen speciaal wasje voor te draaien: stop ze simpelweg bij je gewone (witte) was. Vermijd wasverzachter en laat ze gewoon aan de lucht drogen, zo gaan ze quasi voor altijd mee!

chevron_left chevron_right

GLOV On-The-Go

Normale prijs $17.00
Normale prijs Verkoopprijs $17.00
Prijs per eenheid  per 
Product bekijken

GLOV Quick Treat

Normale prijs $6.00
Normale prijs Verkoopprijs $6.00
Prijs per eenheid  per 
Product bekijken

GLOV Refill Magnet Cleanser Bar

Normale prijs $9.00
Normale prijs Verkoopprijs $9.00
Prijs per eenheid  per 
Product bekijken

Uitverkocht

GLOV Less Waste

Normale prijs $25.00
Normale prijs Verkoopprijs $25.00
Prijs per eenheid  per 
Product bekijken