Everything you need to know about your lipliner

Get more out of your lipliner

Een lip pencil is meer dan enkel en alleen een 'simpel' potlood om een randje rond je lippen te tekenen. Ontdek hoe je ze nog op andere manieren kan gebruiken!

automatic lip pencil 'chilena' + lipgloss 'cotton candy'

Change your lipgloss color

Heb je 1 of 2 kleuren gloss maar wil je graag eens een andere kleur zonder meteen een nieuwe aan te kopen? 

Je kan met verschillende kleuren spelen door de basis op je lippen aan te passen. Zo kan je een lichte gloss intenser maken door een donkerdere lip pencil te gebruiken. 

Hoe doe je dit? Kies een lip pencil die enkele tinten donkerder is dan je lipgloss en kleur hiermee je volledig lippen volledig in. Plaats hierover je gloss et voilà, een nieuwe kleur!

Pop some color on your eyes

Al onze lip pencils zijn zacht en crèmig van textuur, ideaal dus om ook een potloodlijntje mee te tekenen. Zo kan je makkelijk je ooglook een orginele touch of wat kleur geven. 

Naast het tekenen van een potloodlijntje kan je het lip pencil ook gebruiken als basis voor een gekleurde smokey eye. Hiervoor moet je enkel je hele bewegend ooglid inkleuren met het lip pencil, even uitblenden met je flat eyeshadow brush of blending brush en dan je compact mineral eyeshadow over deppen.

Alle donkere paarse tinten zoals elegant, precious, dazzling en fierce zijn een hele mooie combinatie met de automatic lipliner chilena

automatic lip pencil 'chilena' + refillable eyeshadow 'spread the sparkle'

How to create perfect lips

Creër de mooiste lippen en perfecte basis voor je lipgloss of lipstick in 4 stappen.

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze tips & tricks