Get ready with Loredana: date night make-up look

paspoort

Naam: Loredana de Amicis

Favoriete outfits: coole & sexy outfits with a touch of bling!

Favorite season: Summer!

Valentijn, ‘Dag van de Liefde’… maar voor mij ook een dag na mijn verjaardag. Dit jaar vielen ze beide in het weekend. Normaal gezien staan we dan ergens op een podium, dit jaar is het anders gelopen… maar de zon heeft ontzettend mooi geschenen en het was een mooie dag vol verrassingen met veel telefoontjes en het ontvangen van talloze berichtjes van iedereen die aan mij gedacht heeft. Zo hartverwarmend! ❤️

Een lekker ontbijtmandje op mijn verjaardag en de dag erna een speciaal Valentijnsmenu. En daar hoort natuurlijk ook een mooie, date night make-up look bij!

De look

Voor mijn gezicht ga ik voor de Loose Mineral Foundation ‘Popular Pink 2’ en onder mijn ogen gebruik ik de Concealerstick ‘Neutral’.

Voor mijn ogen zelf ga ik voor een 5-tal kleurtjes van de Loose Mineral Eyeshadow, het lijkt misschien wat veel maar ik ben het gewend om verschillende kleuren met mekaar te mengen en ik beloof dat het mooi zal worden. 😉Van vooraan tot midden ooglid doe ik ‘Golden Rush’, in het midden en deels erover ga ik naar de ‘Walnut’ en blend ik de overgang een beetje zodat de kleuren niet gewoon naast mekaar staan maar mooi over mekaar vloeien. In de arcadeboog doe ik een klein beetje ‘Mud’ en voor iets intenser te gaan boven mijn ooglid ga ik voor ‘Black Pearl’.

Als ‘finishing touch’ doe ik een heel klein beetje ‘Princess Peach’ in de ooghoeken. Ik ga eens niet voor de ‘klassieke zwarte’ eyeliner maar ik ga nu voor de eyepencil ‘greener than green’ een zalige kleur! Ik wil mijn ogen iets intenser maken, dus ik doe ook een lijntje aan de binnenkant van mijn ogen, zowel onderaan als bovenaan.

Nu nog een lekkere cocktail erbij en de date night kan beginnen. Enjoy!

Liefs, Loredana

Loose Mineral Eyeshadow
i.am.klean Loose Mineral Eyeshadow Princess peach
i.am.klean Loose Mineral Eyeshadow Goldrush
i.am.klean Loose Mineral Eyeshadow Diamond
i.am.klean Loose Mineral Eyeshadow Cotton candy
i.am.klean Loose Mineral Eyeshadow Sunsetblvd
i.am.klean Loose Mineral Eyeshadow Sorbet
i.am.klean Loose Mineral Eyeshadow Blackpearl
i.am.klean Loose Mineral Eyeshadow Fresh
i.am.klean Loose Mineral Eyeshadow Perfect storm
i.am.klean Loose Mineral Eyeshadow Tunedin
i.am.klean Loose Mineral Eyeshadow Copper
i.am.klean Loose Mineral Eyeshadow Mocha
i.am.klean Loose Mineral Eyeshadow Walnut
i.am.klean Loose Mineral Eyeshadow Mud
Loose Mineral Eyeshadow
i.am.klean Loose Mineral Eyeshadow Princess peach
i.am.klean Loose Mineral Eyeshadow Goldrush
i.am.klean Loose Mineral Eyeshadow Diamond
i.am.klean Loose Mineral Eyeshadow Cotton candy
i.am.klean Loose Mineral Eyeshadow Sunsetblvd
i.am.klean Loose Mineral Eyeshadow Sorbet
i.am.klean Loose Mineral Eyeshadow Blackpearl
i.am.klean Loose Mineral Eyeshadow Fresh
i.am.klean Loose Mineral Eyeshadow Perfect storm
i.am.klean Loose Mineral Eyeshadow Tunedin
i.am.klean Loose Mineral Eyeshadow Copper
i.am.klean Loose Mineral Eyeshadow Mocha
i.am.klean Loose Mineral Eyeshadow Walnut
i.am.klean Loose Mineral Eyeshadow Mud

Loose Mineral Eyeshadow

€17,99

Hou je van the pure stuff? Dan kies je best voor de meest natuurlijke oogschaduws uit ons gamma. Je kan kiezen uit 14 prachtige hooggepigmenteerde kleuren die instant zorgen voor een mooi blik.

Colors: 

Princes Peach - Gold Rush - Diamond - Cotton Candy - Sunset Boulevard - Sorbet - Black Pearl - Fresh - Perfect Storm - Tuned in - Copper - Mocha - Walnut - Mud

 

View Details
i.am.klean Eyepencil
i.am.klean Eyepencil black
i.am.klean Eyepencil
i.am.klean Eyepencil
i.am.klean Eyepencil
i.am.klean Eyepencil
i.am.klean Eyepencil black
i.am.klean Eyepencil
i.am.klean Eyepencil
i.am.klean Eyepencil

Eyepencil

€18,99

Accentueer je ogen met dit klean mineral eyepencil. De zachte structuur zorgt ervoor dat je heel precies kan werken en het ook extra in de kijker kan zetten.  Je kan het potlood in de waterlijn of tussen de wimpers aanbrengen voor een voller effect. Vervaag met een blender brush als je een zachtere look wil.

View Details

Deel dit artikel: 

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze tips & tricks