Breng vreugde met een roze outfit & winter make-up

Epic ambassadrice Rosalie gaat steeds op zoek naar de beste match tussen haar outfit en make-up. Door gewaagdere looks, prints en felle kleuren te combineren straalt ze instant hapiness uit. Lees hier haar tips voor het combineren van een roze outfit met de juiste make-up!   

paspoort

Naam: Rosalie Fabry
Leeftijd: 26 jaar  
Favorite late night snack: peper en zout chips
Ambassadrice: i.am.klean and epic 

De afgelopen dagen denk ik veel meer na over de outfit die ik wel of niet aantrek. 
Waarom sta ik hier nu meer bij stil? 
Omdat we in 2020 voor meer dan de helft van de tijd binnen hebben gezeten. Ik mis het om onder de mensen komen, afspreken met je vriendinnen en uiteraard het opkleden en mooi maken hiervoor. 

Nu probeer ik door middel van de outfit die ik die dag draag, mijn collega’s en familie eraan te herinneren welk effect de gewaagdere looks, drukke prints of felle kleuren kunnen hebben: VREUGDE!

Om mijn stemming direct te verbeteren, kies ik een kleur die me doet glimlachen. Vandaag is dat ROZE. Het is al lang niet meer de tuttige meisjeskleur van vroeger. Dat is mede te danken aan de manier waarop roze kleding nu gecombineerd wordt in de modewereld. Stoer, eigenwijs en met een hoekje af. Een tip om te beginnen met het dragen van roze is het combineren van verschillende tinten en texturen van roze voor een gemakkelijk maar stoer en aanwezig ensemble. Zo worden de gemoederen van jou en de mensen om je heen geprikkeld.

Het make-up pallet dat ik draag in combinatie met roze varieert in de winter van het pallet van de zomer. Zeker als je de kleur aan je gelaat draagt.

Draag ik een roze broek dan zal dat minder impact hebben op mijn make-up keuzes in tegenstelling tot een roze trui of jurk. Die kleur heeft een onmiddellijke impact op mijn gelaat en dus ook op mijn make-up. Deze moeten elkaar versterken en aanvullen.


De eerste vraag die ik mezelf altijd stel is: waar zou ik de roze kleur willen laten terugkomen? (Op mijn wangen? Op mijn lippen? Op mijn oogleden? …)
 Ik kies voor een vrolijke roze blush, de ‘Popular Pink’. Op deze manier gaat de aandacht niet verloren als ik kies voor de iets gewaagdere en iets donkerdere aubergine kleur van lippenstift: de POWERFUL van i.am.klean.

Deze combinatie is voor mij een echte ‘vrolijke’ wintermake-up. De Powerful gecombineerd met een opvallende, vrolijke kleur zoals roze zorgt ervoor dat de roze kleur toch een warme aanvulling krijgt. Hierdoor past een roze kledingstuk perfect in de winter.

Tip: roze en aubergine gaat leuk samen omdat beide kleuren een koelere ondertoon hebben. Daar moet je altijd op letten. 😉

Liefs, Rosalie!

rosaly blog 2_1

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

lees ook deze blogs