Brush & Blend kerstbox to the rescue – Rosaly’s feestblunder

Onze natural ambassadrice Rosaly is een echte christmaslover. In haar jeugdjaren maakte ze een ‘feestelijke’ makeupblunder mee. Haar tip: gebruik steeds de juiste borstels. Misschien kan de kerstbox Brush & Blend wel de juiste oplossing zijn ;-)?

paspoort

Naam: Rosaly Bettens
Leeftijd: 41 jaar  
Guilty pleasure: lepel choco uit de Nutella pot
Ambassadrice: i.am.klean and natural 

Oh wat hou ik van de christmas vibes: lekker eten, bubbels, feestelijke outfits, feest make-up, …

Ik herinner mij nog heel goed dat ik jaren geleden een heel assortiment make-up had aangeschaft voor de perfecte party look – toen mochten we wel nog volop feesten – maar ging dat even fout …

Mijn make-up blunder

Ik kocht een top foundation, glowy blush en prachtige oogschaduws, allemaal prijzige producten, zeker als jeugd zijnde. Maar ik was helemaal klaar om er tiptop uit te zien. Daar ging ik richting badkamer met een goeie beat op de achtergrond.

Ik bracht mijn foundation aan op mijn gelaat met mijn vingers en lap, daar had je het al: een vlek op mijn nieuw partyoutfit….. Even wegvegen met water en oké, de vlek was ongeveer verdwenen. Next, de blush: die vloog alle kanten op behalve op mijn jeukbeen! De ergernis begon te komen. Na enkele laagjes zat hij goed! Op naar de ogen: prachtige kleuren brons, goud en zwart! Maar, daar ging het dus ook fout en ik zag eruit als een panda…. OMG!

Brush & Blend box to the rescue

Wat had ik nu verkeerd gedaan?

Wel, ik had de verkeerde borstels gebruikt, borstels die ik gratis ergens bij had gekregen. Na wat rommelen in mijn kast, vond ik mijn opleidingset borstels terug. Borstels die het pigment van de make-up producten goed opnemen en zonder geknoei terug afgeven op de huid.

Het was me toen eens te meer zeer duidelijk dat goede make-up hand in hand gaat met degelijk borstels! Dus, als je zelf merkt dat je make-up toch niet het gewenste resultaat geeft, heb je misschien niet de perfecte borstels. Daarom vind ik de kerstbox BRUSH & BLEND een echte musthave voor op je wishlist!

De Brush & Blend box bevat de juiste borstels voor een goede basis make-up look.

  • Liquid brush: perfect om alle vloeibare make-upproducten op je gelaat aan te brengen zoals bijvoorbeeld een primer of liquid foundation.
  • Blush brush: zet je contouren in de kijker door de juiste afgelijnde brush te gebruiken.
  • Blending brush: neemt je accent kleur op en legt deze door de vormgeving van de borstel mooi in je arcadeboog.
  • Eye flat: het ideale basispenseel om lichte kleuren oogschaduw vlot over heel het bewegend ooglid aan te brengen.

Zo dames, laat je niet vangen door goedkope, fancy borstels en ga voor een oogverblindende fonkelende feestlook zonder panda-ogen. 🙂

Ik wens jullie een gezellige kerst en een optimistisch en inspirerend 2021.

Liefs Rosaly

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

lees ook deze blogs