Bye, bye bad skin days! Tips van ambassadrice Coralie

Bad skin days, iets waar iedereen wel mee te maken krijgt. Ambassadrice Coralie geeft tips hoe jij bad skin days kan trotseren. Want een bad skin day betekent niet dat het ook daadwerkelijk een bad day is.  Bye, bye bad skin days!

paspoort

Naam: Coralie Pellars 
Leeftijd: 21 jaar  
Guilty pleasure: Late night car drives met karaoke muziek om luidkeels mee te zingen
Ambassadrice: i.am.klean and mysterious

We kennen het allemaal wel: een onwennige nachtrust, een hectische week of we voelen ons te vermoeid om onze skincare te doen. Vaak denken we in onszelf: ‘een keertje de skincare overslaan kan geen kwaad’, totdat de huid te fel blinkt, er een puistje verschijnt of de huid zelfs ontzettend trekkerig aanvoelt.

How to deal with bad skin days

We mogen van geluk spreken dat we een mineraal make-up merk in de kast hebben liggen. I am klean komt eigenlijk als geroepen in een situatie zoals deze. Een klein laagje make-up en voila; daar is het zelfvertrouwen weer!

Het moet natuurlijk geen hele ‘Glamlook’ zijn om de wallen eens weg te werken of die kleine, maar oh zo vervelende, puist. Gebruik jouw favoriete dagcrème, de klean primer en de loose mineral foundation. In no-time zie je er weer fris en fruitig uit. Soms voelt het aan of heel de wereld jouw bad skin day in het oog heeft, maar dat is totaal niet het geval! 

Heb je jouw zelfvertrouwen ondertussen al terug gevonden met een kleine laag I am Klean? Of zit het toch nog wat dieper? Neem eens een dagje vrij, ga ’s avonds na het werk eens wandelen met dit mooie weer of ontspan eens lekker met een movie night. Wanneer jezelf relaxt bent gaat jouw huid ook relaxen en zo hebben de ‘bad skin days’ geen schijn van kans meer.
Nog een leuke tip om helemaal te ontspannen: ga naar jouw schoonheidsspecialiste, de juiste producten kunnen aangeraden worden en boom, no more bad skin days!

Een gezonde gloed op je snoet!

Lieve groetjes,
Coralie

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

lees ook deze blogs