De 5 musthaves voor de winter van ambassadrice Goele

Stralend en natuurlijk de winter door? Een fluitje van een cent voor onze ambassadrice Goele! Ontdek de vijf minerale i.am.klean musthaves die haar door deze koude dagen helpen.

paspoort

Naam: Goele Everts
Leeftijd: 26 jaar  
Favorite late night snack: nacho’s
Ambassadrice: i.am.klean and sophisticated 

Fan van de kou ben ik niet, maar nu we toch in ons kot zitten, kunnen we ook eens lekker experimenteren met make-up en ons helemaal laten gaan hierin! Je moet er toch goed uitzien voor je facetimegesprekken, je partner en voor jezelf?! 🙂

Ik geef je graag mijn 5 musthaves voor de winter!

1) Klean primer

Niets is zo belangrijk als make-up die lang blijft zitten! Met een laagje klean primer onder je make-up, moet je je geen zorgen maken en hoef je je niet om het half uur bij te poederen. De primer hydrateert ook nog eens goed en vult de kleine lijntjes een beetje op. Win-win als je het mij vraag!

2) Eye primer

Zoals ik in mijn vorige blog schreef, hou ik van sprekende ogen. Hiervoor gebruik ik de mascara van i.am.klean heel graag. Daarnaast zet ik mijn ogen extra in de kijker met een leuke combinatie van de loose mineral oogschaduws.  Dankzij de eye primer blijft deze ook super goed zitten en verzamelt deze zich niet in de lijntjes. 

3) Highlighter

Door wat highlighter aan te brengen op je gelaat, krijg je meteen een frissere look! En wist je al dat er in de i.am.klean highlighter een lichte glitter zit? Dit maakt je look meteen een stuk feestelijker! Weer win-win!

4) Compact bronzer

In de winter ben ik wat lichter van huid, dus deze compacte bronzer is ideaal om wat kleur aan mijn gezicht te geven. Ook kan je hier fijn mee spelen en door op de juiste plaatsen aan te brengen, diepte creëren in je gelaat.

5) Lipgloss glittering

Een van mijn andere musthaves tijdens de winter is de lipgloss glittering. In de winter zijn mijn lippen een stuk droger door het koude weer. Deze lipgloss zorgt dan voor een mooie glans en hierdoor tonen ze een stuk gezonder én voller.

Dat waren mijn 5 mutshaves voor de winter.

Ik zou zeggen, experimenteer er maar op los!

Samen springen we 2021 in voor een klean and sophisticated jaar!

Liefs,

Goele

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

lees ook deze blogs