De favoriete ‘wild’ look van Loredana

Bye bye holidays! De feestdagen zijn jammer genoeg achter de rug.
Maar, voor onze wild ambassadrice Loredana mag het liefst elke dag een feestje zijn. Een glittering ooglook in combinatie met opvallende lippen is altijd een goed idee. Lees hier stap voor stap hoe je deze look zelf kan creëren.

paspoort

Naam: Loredana de Amicis
Leeftijd: 34 jaar  
Favorite movie: films van Martin Scorsese en James Cameron
Ambassadrice: i.am.klean and wild 

Start with the basics

Ik begin met een dun laagje van de Glow liquid foundation in de kleur medium die ik over heel mijn gezicht uitstrijk met de liquid brush. Onder mijn ogen gebruik ik de poederzachte concealer ‘Neutral’, een echte musthave voor elke leeftijd en één van mijn favoriete producten die ik al overal meeneem in mijn handtas.

Om alles nog mooi in mekaar te laten blenden, draai ik mijn kabuki nog lichtjes in de loose mineral foundation Popular Pink 2. Ik breng het met draaiende bewegingen aan over heel mijn gezicht. Om een mooie zonnige gloed te creëren, gebruik ik nog de ‘All Round Bronzer’ voor wat meer warmte. 

Complete the look

Daarna maak ik een selectie van de kleuren die ik graag wil gebruiken op mijn ogen. Ik begin met de loose mineral eyeshadow ‘Princess Peach’. Dit is dé perfecte kleur voor een wauw-effect want er zitten veel kleine zilveren glinsters in, ideaal om de binnenkant van mijn oog op te lichten. Ik dep er heel wat poeder op, net tot aan mijn bewegend ooglid … het mag wat  opvallen hé! Ik ga met de kleur ‘Walnut’ — een hele toffe kleur die je zowel alleen of als basis kan gebruiken om met andere kleuren te combineren – een beetje over mijn bewegend ooglid en ook over mijn arcadeboog. Om nog een tikkeltje extra te geven, kies ik ook voor mijn favoriete kleur ‘Copper’ en ga ik ook weer over mijn bewegend ooglid.

Ik hou enorm van verschillende kleurcombinaties op mijn ogen, dus ik ga voor nog een extra kleurtje 🙂 Ik wil mijn ogen intenser maken en daar gebruik ik de bruinige kleur ‘Mud’ voor in mijn arcadeboog. 

In de volgende stap ga ik mijn ogen afwerken met de zwarte eyepencil ‘The blackest black’. Met de mascara ‘Black’ geef ik mijn wimpers net dat tikkeltje extra volume en creëer ik een mooie open blik.

Ik wil mijn wenkbrauwen ook wat inkleuren en daar gebruik ik de browpencil ‘Dark Taupe’ voor. Dit potlood is zo zacht, je moet er zelfs geen druk op uitoefenen om meteen resultaat te hebben. Als lippencil gebruik ik de kleur ‘Skin’ die perfect matcht met de lipstick ‘Powerfull’. Mijn lippen hebben nu een paars-rozige tint… anders dan ik gewend ben maar wel heel speciaal, een echte aanrader! 

Ik werk de contouren in mijn gezicht nog een beetje bij met de ‘All round bronzer’ en als finishing touch breng ik nog wat blush aan op mijn wangen met de ‘Popular Pink 2′. 

Ziezo… mijn look is klaar en ik ben helemaal ready to shine!

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

lees ook deze blogs