De lente look van ambassadrice Goele

Ben je nog op zoek naar een ‘spring approved’ make-up look? Dan ben je op de juiste plaats! Onze ambassadrice Goele deelt graag haar routine met jullie voor een frisse lente look.

paspoort

Naam: Goele Everts
Leeftijd: 26 jaar  
Favourite season: Spring
Ambassadrice: i.am.klean and sophisticated 

 

De lente is absoluut mijn favoriete seizoen! De dagen die verlengen, de zon die schijnt, bloemetjes die beginnen te verschijnen, terug meer kleuren in kleding,… I love it!

Dan is het ook vanzelfsprekend dat ik dit ook graag overbreng in mijn make-up. 😉

How-to: lente look

Mijn basis blijft altijd hetzelfde namelijk de primer voor op het gelaat en de eyeprimer voor op de oogleden zodat mijn oogschaduw niet in de lijntjes kruipt. Daarnaast gebruik ik voor mijn gezicht natuurlijk ook de liquid foundation en de concealer.

In tegenstelling tot de winter, waar ik de loose mineral foundation gebruikte, gebruik ik nu liever de compact powder. Waarom vragen jullie zich nu waarschijnlijk af? Dit doe ik om mijn make-up te kunnen fixeren. Het eindresultaat van de compact powder is matter waardoor ik wat meer kan overdrijven met mijn highlighter ☺

Eyes & lips

Voor mijn ogen gebruik ik de compact eyeshadow in de kleuren: ‘happy’ en ‘clean’, deze oogschaduw look werk ik af met een lijntje eyeliner in de kleur: you’re such a taupie.

Zoals jullie wellicht nog weten, ben ik verzot op de mascara van iamklean. Ook in de lente mag deze zeker niet ontbreken. Mooi aangezette wimpers geven je direct een open blik.

Om zelf ook wat zonnig door de dag te komen, gebruik ik de highlighter ‘morning glow’, deze geeft een mooie frisse glans.

Mijn lippen zet ik graag extra in de kijker. Dit doe ik niet met een fel kleurtje want ik hou mijn make-up in de lente graag fris en naturel. Eerst en vooral kleur ik met het lippotlood ‘nude’ mijn lippen in, hierbij is het belangrijk om ook de lippenrand mee te nemen. Op deze manier lijken je lippen voller.

Hierna doe ik een laagje ‘glittering’ lipgloss over mijn lippen, zo geef ik nog wat extra shine aan mijn lippen.

Fris, natural, shiny and klean!

Liefs, Goele

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

lees ook deze blogs