Goede voornemens van ambassadrice Joke van de Velde

Nieuw jaar, nieuwe voornemens! Met deze beautyvoornemens gaat ambassadrice Joke van de Velde het jaar alvast goed starten. Enkele kleine veranderingen in je gewoontes, maken aan het eind van de rit een enorm verschil. Op naar een fit en gezond jaar dat begint in schoonheid!

paspoort

Naam: Joke van de Velde
Leeftijd: 41 jaar  
Favorite me-time moment: joggen
Ambassadrice: i.am.klean and adventurous 

1) Tevreden zijn met mezelf

Met op stip op nummer één. Het is belangrijk om van jezelf te houden. Een negatieve gedachte over mezelf vervangen door een positieve gedachte als ik in de spiegel kijkt.  

2) Ik zal elke avond mijn gezicht reinigen

Oeps, want nu durf ik dit weleens overslaan. Mijn huid goed reinigen is de key om ze mooi te houden, zelfs wanneer ik geen make-up draag. Toegegeven, soms is het best verleidelijk om met mijn make-up aan onder de wol te kruipen. Maar het feit dat mijn huid er echt wel langer fris en jong zal uitzien, zal me motiveren om toch nog even mijn gezicht onder de kraan te houden. 

3) Ik zal mij beperken tot 3 kopjes koffie per dag …

… en de andere vervangen door groene thee. Groene thee is dé ideale vervanger voor koffie. Het houdt me ook wakker en alert en is bovendien heel gezond. De thee zit boordevol antioxidanten die korte metten maken met de vrije radicalen in mijn lichaam.

4) Ik zal mijn huid goed beschermen

Dat we tijdens ons verlof in de zomermaanden een zonnemelk moeten gebruiken, zit er al goed ingebakken. Toch is het van erg groot belang om je het hele jaar door niet te laten verbranden. Want vooral tijdens die gewone zonnige momenten lopen we nog te veel huidbeschadiging op. Ik ga dus proberen om van mei tot september dagelijks een dagcrème met zonnefactor te smeren.

5) Ik zal elke week scrubben of peelen

Scrubben of peelen houdt mijn huid langer jong en mooi. Wanneer je aan de hand van fijne korrels of zuren de bovenste huidlaag met de dode huidcellen weghaalt, ziet en voelt je huid nadien gladder. Er komt meer bloed en zuurstof vrij in mijn huid, waardoor ze een gezonde glow krijgt. 

 

op naar 2021!

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

lees ook deze blogs