i.am.organized

Heb jij ook de i.am.klean kriebels te pakken, en is jouw collectie een beetje uit de hand gelopen? Hou dan eens grote schoonmaak op jouw make-up tafel en keep.it.klean met deze drie tips and tricks.

Tip 1: Penselen

 

Tijdens de ochtendrush is het geen cadeau als je plots een van jouw make-up borstels niet meer kan vinden. i.am.klean heeft sinds kort een leuke penselenkoker in het assortiment om al jouw borstels samen in op te bergen. Bovendien staat het ook nog eens mooi op jouw tafel. Win-win toch?

Tip 2: Oogschaduw

Ben jij ook zo fan van onze compact eyeshadows, maar weet je niet waar je ze moet steken? Orden ze dan netjes in ons refillable palet. Er zijn twee soorten: de kleine versie, een handig formaat waar vier eyeschadows in kunnen of één compact foundation of bronzer. En daarnaast een extra large formaat, met veel ruimte voor al jouw oogschaduws!  

Tip: orden ze per look, zo maak jij het jezelf in de ochtend een tikkeltje makkelijker! 


Tip 3: Dagelijkse make-up look

Dit is waarschijnlijk het grootste probleem van elke make-up lover: zoveel make-up dat je soms even de kluts kwijt bent waar alles ligt? Een handige tip is om jouw dagdagelijkse make-up look apart te houden. Hiervoor kan je onze twee make-up koffers gebruiken. De kleine koffer is ideaal voor jouw dagelijkse make-up look. Compact, makkelijk om op te bergen en kan overal mee naartoe! Onze grote koffer kan je gebruiken voor al jouw extra producten en borstels. Dankzij de meerdere compartimenten kan je alles netjes per soort sorteren. Handig!

lees ook deze blogs