Interview met Barbara Dex

Eén van onze ambassadrices  is Barbara  Dex.  We kennen haar natuurlijk als zangeres, maar sinds een jaar heeft de  Molse  haar eigen conceptstore Babs.   Ook hier kan je terecht voor advies en tips rond i.am.klean. 

paspoort

Naam: Barbara  Dex  
Leeftijd: 46 jaar  
Aantal kids: 2 jongens  
Beroep: zelfstandige  (zangeres / boetiek)  
Favoriete hobby: Wandelen/ Joggen en lekker gaan uit eten  Ambassadrice: i.am.klean and sweet  

Barbara, jij bent één van de ambassadrices van  i.am.klean. Wat is jouw link met make-up?

Elke vrouw heeft wel iets met make-up denk ik.  

Je wilt je als vrouw toch mooi maken, niet? Voor mij hoeft dat  daarom  niet  heel  uitgesproken zijn.  Het liefst  draag ik het  zo natuurlijk mogelijk.   

Ik gebruik zachte tinten en werk meestal af met een  gloss  op de lippen.  Daarom  kies ik voor minerale make-up  zoals  i.am.klean, de  gezonde en  minerale ingrediënten zorgen ervoor dat het natuurlijk overkomt.  

Wanneer heb je voor het eerste make-up gebruikt?   

Als kind  was ik  al vaak met  make-up  bezig.  Mijn zus en ik  zaten altijd in onze mama haar  make-uptas. We schminkten dan onze poppen en vaak ook elkaar.  Het zat er dus al erg vroeg in, ja! (lacht)

Voor je carrière heb je wellicht vaak in de make-upstoel gezeten? Hoe ervaarde je dat? 

Ik vind het altijd zalig om gemaquilleerd te worden.  Het brengt me tot rust.   Elke visagiste heeft haar stijl en telkens is het anders.  Op die manier heb ik  trouwens  zelf ook veel bijgeleerd.    

Ja, want je  hebt een opleiding  visagie  gevolgd? Doe je er effectief iets mee?   

Toch wel. Ik ben blij dat ik die opleiding gevolgd heb. Je leert echt wel de juiste technieken toepassen op elk ander gezicht.   

Voor mij is het belangrijk dat ik straal op een podium en  da t ik weet hoe ik mij met de juiste  make-up  mooi kan  opmaken. Voordien als tiener was dit zeker niet het geval☺️ Het is een kunst op zich.  

Je zal de producten van i.am.klean  ook in jouw conceptstore Babs verkopen?    

Ja, ik kijk ernaar uit om  i.am.klean  te ontdekken, er mee aan de slag te gaan  en ze zo ook te promoten via mijn eigen boetiek.  

Dat was je jeugddroom?   

Ja hoor! Ik ben dankbaar en ontzettend  blij dat ik vorig jaar de gok nog heb gewaagd. Ik zou er anders  later  spijt van gehad hebben dat ik het niet geprobeerd  zou  hebben . Iedereen reageert super positief. Ik ben nu 1 jaar open en heb nog geen seconde spijt gehad.  

Natuurlijk sta je ook nog regelmatig op een podium? Gebruik je dan ook gezonde make-up?   

Om heel eerlijk te zijn, heb ik  nooit de juiste  make-up gebruikt. Ik kocht maar wat, zonder te beseffen wat ik allemaal op mijn gezicht smeerde.  Pas vorig jaar leerde ik de minerale make-up  van Cent  pur Cent  kennen  en dat heeft deels mijn huid, maar ook mijn uitstraling veranderd.  Ik ben super blij dat er met  i.am.klean  een zelfde kwaliteitsvolle make-uplijn komt voor de beautysector. 

Is er vraag naar minerale en gezonde make-up?    

Tuurlijk.  Toch zeker van mij! Ik kan het eigenlijk iedereen aanbevelen.  Minerale make-up laat je hui d ademen en  toch  geeft het je een mooie gloed waardoor je straalt.  Én het blijft heel de dag mooi zitten, dat is voor mij ook super belangrijk.   

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

lees ook deze blogs