Let’s get your wild side on: blush als oogschaduw

Op vlak van make-up is alles mogelijk, niets is te gek voor woorden! Mascara als eyeliner of blush als oogschaduw gebruiken? Why not! Loredana toont haar ‘wild side’ en laat met veel plezier zien hoe jij blush kan gebruiken in jouw ooglook.

paspoort

Naam: Loredana de Amicis
Leeftijd: 34 jaar  
Favourite late night snack: Lactosevrije yoghurt met framboos
Ambassadrice: i.am.klean and adventurous

Say whaaat?! Yes, ik ga een blush verwerken in mijn eyeshadowlook… Ik ben niet voor niets ‘Wild’ en dan zijn er geen regeltjes om te volgen. 😉

Al de producten zijn zo zacht en ik heb tot nu toe met mijn gevoelige huid nog geen enkele irritatie ondervonden met i.am.klean. Love it!

Multifunctionele blush

Als basis begin ik met de loose mineral eyeshadow ‘Walnut’ over heel mijn ooglid.

Ik doe een klein beetje eyeprimer van i.am.klean vooraan het oog en een klein beetje op mijn bewegend ooglid. Hierna ga ik voor één van de Compact Mineral Eyeshadows, een iets wat glinsterende oogschaduw à la ‘Aubergine Grise’ ( ik geef het even een eigen naam 😂 ) maar het gaat over de kleur ‘Elegant’. Een heel mooie kleur als je het mij vraagt. 😊

Nu neem ik de ‘Powerful Peach’ Blush erbij en ga ik met mijn ‘Blending’ brush over mijn arcadeboog, ik ga ook even met de ‘Brow-Eyeliner’ brush door hetzelfde kleurtje heen en kleur ook een beetje onderaan mijn ogen. 

Als laatste eyeshadow gebruik ik een donkere matte kleur ‘Black Pearl’.

Ik mis nog iets extra… dus ik doe toch nog een beetje ‘Princess Peach’ vooraan in mijn ooghoek… et voilà!

Voor mijn eyeliner gebruik ik de ‘The Blackest Black’ & op mijn wimpers doe ik de ‘Black’ klean Mascara

Voor op mijn wangen wat kleur toe te voegen ga ik voor ‘Powerful Peach’ Blush.

Als finishing touch gebruik ik de lippencil in de kleur ‘Skin’ en deze combineer ik met de lipstickPassioned’. 

Het is echt super leuk om met al deze mooie kleuren te kunnen experimenteren én die ook nog eens goed bij mekaar passen!

Me like 😘

Liefs,

Loredana

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

lees ook deze blogs