Lippenstift: meer dan enkel een mooie kleur op je lippen

Met de juiste lippenstift kan iedere vrouw de wereld veroveren. Onze ambassadrice Anne legt graag uit dat lippenstift zo veel meer is dan enkel een mooie kleur op je lippen . Life is short, buy the lipstick!

paspoort

Naam: Anne Rondags
Leeftijd: 30 jaar  
Favourite late night snack: Häagen-Dazs Strawberries & Cream
Ambassadrice: i.am.klean and sensual

Een echte must have

De lippenstiften van I Am Klean zijn een echte must have voor in je beautycase.
Ze hebben niet alleen een luxueuze uitstraling maar zijn dan ook nog eens enorm gezond en verzorgen je lippen tegelijkertijd! De lippenstift plakt totaal niet en het voelt ook heel zacht aan.

Mijn persoonlijke favoriet is de kleur ‘breathless‘. Deze tint is heel toegankelijk en je kan hem ook perfect op je wangen aanzetten, op deze manier creëer je een blush in dezelfde kleur.

Als make-up artiest ben ik natuurlijk wel een duizendpoot wanneer het aankomt op het gebruik van kleuren dus de kleur van mijn lippenstift hangt ook wel af van mijn mood die dag, mijn kledingkeuze of gewoon van de activiteiten die op de planning staan.

Een mooie tint op je lippen zegt dan ook weer zoveel meer. Ik hoor nu regelmatig dat het jammer is om nu een lippenstift aan te brengen doordat zoveel mensen een mondmasker moeten dragen.

Maar zoals ik al zei: lippenstift is niet alleen mooi. Het geeft je nog eens die extra vrouwelijke boost. Het verzorgt de dunne huid van je lippen. Iets wat we nu zeker niet mogen vergeten!!! Een mondmasker geeft wrijving en doet je huid daarom geen goed.

Denk dus ook eens aan je lippen of gewoon aan jezelf 😉.

Liefs,

Anne
Esthetiek Anne – Skin & Beauty Clinic

Ambassador

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

lees ook deze blogs