Meet Samira, onze klean and chillax ambassador!

 

Meet Samira, onze i.am.klean and chillax ambassadrice. De lockdown-periode bracht een heuse verandering teweeg in haar leven, maar als een echte positivo weet Samira dat alles altijd goed komt. Ze is helemaal klaar voor haar avontuur als chillax ambassador! Lees hier haar verhaal.

paspoort

Naam: Samira Vervloet
Leeftijd: 33 jaar  
Aantal  kids: 2, Lien en Toon
gaan uit eten  Ambassadrice: i.am.klean and chillax 

“euuh Samira, wie?”

Je bent niet de eerste die zich afvraagt wie ik ben en wat ik doe, dus ik stel me graag even voor. Ik ben Samira, 33 lentes oud en mama van twee prachtige kindjes, Lien (6) & Toon (4). Mijn man en ik hebben een aantal jaar geleden een huis gebouwd in de stille Kempen, een huis waar ik elke dag een warme “thuis” van probeer te maken.

“en plots veranderde alles”

Na 13 jaar te hebben gewerkt voor een grote telecomreus, besliste ik in maart dat het tijd was om de deur achter me toe te zwaaien, helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging . Maar toen was de lockdown daar en plots veranderde alles.

Waar ik eerst een overvolle agenda had, werd ik nu gebombardeerd tot huismoeder. Versta me niet verkeerd, ik zie mijn kindjes enorm graag! Maar 24u/24u, 7/7, daar was ik niet op voorbereid. Het afgelopen jaar had zwaar op me gewogen en de welverdiende rust zoals ik ze voor ogen had, zag er plots helemaal anders uit.

Snel daarna ging ik beseffen dat ik op geen betere moment thuis kon zitten. Ik had geen problemen met opvang, kon van thuis uit les geven en op de koop toe leek de zon maanden te schijnen, dus konden we veel naar buiten.

De voordelen werden snel duidelijk maar ook de nadelen lieten niet lang op zich wachten. Ik merkte dat ik toch al eens sneller een cake bakte, langs de koekjeskast passeerde en iets in mijn mond stak.

“ik miste een beetje mijn doel”

Hoe hard ik ook van de nood een deugd probeerde te maken, ik snakte naar een beetje me-time.

Vroeger deed ik op maandag pilates met een vriendin, de babbeltjes voor en na de les duurden minstens even lang als de les op zich, maar wat kon ik daar van genieten. Ik probeerde ook minstens één keer per maand met een vriendin iets te gaan eten of drinken. Dat was nu allemaal weggevallen en ik miste een beetje mijn doel, mijn persoonlijke incentive, mijn uitdaging.

“sindsdien heb ik de microbe te pakken”

Ik stapte binnen bij een instituut om de hoek en startte samen met mijn man een programma waarbij gezonde voeding, sport en natuurlijke producten hand in hand gingen. Daar leerde ik Cent pur Cent kennen en ik was fan van het eerste uur.

Sindsdien heb ik de microbe te pakken. Ik ben sowieso al heel nieuwsgierig van aard. Als iets mijn interesse heeft, dan ga ik daar voluit voor. Toen ik zag dat de nieuwe minerale make-uplijn i.am.klean op zoek was naar ambassadors, waagde ik mijn kans.  

Vol spanning wachtte ik op een mailtje van Caroline, de founder van het merk. Ik sprong dan ook een gat in de lucht toen ik HET mailtje kreeg met het verlossende antwoord. Ik ben supertrots en helemaal klaar voor het nieuwe avontuur.

“met een bang hartje”

Oeps, wat nu? Ik heb dertien jaar meegedraaid in de vertrouwde wereld van telecom, maar ik hou ook van mooie dingen, maak me graag op, draag graag mooie kleren, ga graag shoppen en vind het belangrijk om mezelf te verzorgen. Ondanks het feit dat ik helemaal geen verleden als schoonheidsspecialiste heb, ben ik toch superblij ben ik dat ik de kans krijg om me te mogen verdiepen in deze mooie minerale wereld!

Met een bang hartje schrijf ik mijn allereerste blog. 

Ik kijk ernaar uit om je mee te nemen op mijn nieuw avontuur. 

Ik heb er alvast enorm veel zin in! 

Liefs, Samira

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

lees ook deze blogs