Liandra Sadzo
Liandra Sadzo

i.am.klean x Liandra Sadzo

Say hi to full, hydrated lips with some pretty neutrals on the eyes!

Liandra Sadzo, een Belgisch-Chileense actrice. Vooral bekend van haar rol als Merel in de de Ketnet-reeks #LikeMe en als Louise Mertens in De Buurtpolitie, lanceert samen met ons haar eigen gezonde make-up lijn. Lia is actief in de acteer- en danssector en komt daardoor dagelijks in contact met make-up.

“Ik zit heel vaak in de make-up stoel en merk soms dat bepaalde make-up te hard is voor mijn huid en er irritaties ontstaan. Ik vind het heel belangrijk om bewust na te denken over wat we op onze huid aanbrengen: wat doe ik op mijn gezicht en is dit gezond? Mijn collectie met i.am.klean bestaat uit gezonde en makkelijke make-up producten. We hebben gekozen voor neutrale kleuren die heel toegankelijk zijn en mooi staan bij iedereen!” 

Refillable & duurzaam

Daarnaast streeft Lia ernaar om haar steentje bij te dragen aan onze planeet. Een waarde die bij ons ook heel nauw aan het hart ligt.

We moeten allemaal ons best doen om onze wereld zo mooi mogelijk te houden. In mijn collectie zit ook een refillable eyeshadow. Je koopt het doosje en oogschaduwpalet apart, als je kleurtjes op zijn, hoef je nadien enkel het palet te hervullen. Alle kleine stapjes helpen om van de wereld een betere en duurzamere plek te maken!”

oogschaduw palet

Discover the lovely collection

automatic lipliner

lipliner

Een uitdraaibaar lippotlood met natuurlijke ingrediënten en intense minerale pigmenten. De zachte textuur is perfect om de lip te contouren en te accentueren. 

PRO TIP: gebruik hem ook als eyeliner voor een touch of color.

SHOP

lipgloss

plumping lipgloss

Een hydraterende gloss, dun van textuur met een medium kleurafgave die de lippen ook voller laat lijken door het plumping effect wat erin zit. 4 zachte natuurlijkere tinten die alleen of bovenop een lippenstift gebruikt kunnen worden.

SHOP

refillable compact eyeshadow

oogschaduw palet

Creëer de mooiste ooglooks met de refillable compact eyeshadow. Ze zijn niet alleen mooi maar ook duurzaam en makkelijk hervulbaar. Verkrijgbaar in matte en glanzend.

PRO TIP: gebruik de matte versie om te contouren en de glanzende versie om te highlighten.

SHOP