and you?

Jij houdt van Belgisch, duurzaam, gezond en luxueus?  Dan past de minerale make-up van i.am.klean perfect bij jouw lifestyle! 

Dit nieuwe minerale Belgische make-upmerk werd ontwikkeld door toponderneemster Caroline Rigo van Rigorgeous, het brein achter Cent Pur Cent. 

"

i.am.klean  is een gezonde, minerale
make-uplijn met een vleugje
zelfvertrouwen en luxe.

Caroline Rigo

Caroline Rigo  is van mening  dat elke vrouw het  recht heeft op een gezond en gelukkig leven, met makkelijke, mooie en  healthy  make-up.  Toen ze besefte  dat vrouwen  in haar make-upstoel  hier ook echt  nood  aan  hadden, maar geen  enkel  merk vond dat hier een antwoord op kon bieden, wist ze dat  ze zelf iets moest maken.   Zo ontstond Cent Pur Cent in de medische wereld en  pharmacie. 

Bovendien werd de  vraag naar gezonde en natuurlijke make-up  ook  binnen de beautywereld, elke dag groter.  Op die manier werd een nieuwe make-uplijn geboren: i.am.klean.     

Healthy klean life

De moderne vrouw is  bewust  bezig met gezondheid in al haar vormen. Niet alleen sporten en voeding, ook  skincare  en  make-up. Al deze producten  worden  nauwlettend  onder de loep genomen, want alles wat je gebruikt, heeft een  invloed op je lichaam.

Klean all the way

Onze poeders staan voor zuiver, puur, natuurlijk en gezond, ze bestaan immers uit de meest natuurlijke mineralen. De andere producten zijn as natural as possible. We stralen ook een vleugje luxe uit! Zo wordt  de luxe van een mooie, gezonde huid voor iedereen  haalbaar.

Over onze minerale make-up

Puur & Gezond

De samenstelling van i.am.klean  is zo puur en natuurlijk mogelijk. Hierdoor is deze healthy make-up gezond voor je huid. Meer nog, je zal merken dat je huid beter wordt, want de poeders hebben een voedend en verzorgend effect.

We love animals

We houden van mooie producten, maar ook van schattige dieren. Daarom worden de producten van onze gezonde make-up niet getest op dieren. De basisingrediënten zijn afkomstig van officiële en gecertificeerde organisaties.

Refillable & Easy peasy

We zijn as natural as possible en bovendien ook een duurzaam merk. Mix and match je eigen kleuren en hervul je palletjes. Bovendien is onze minerale make-up zeer easy in aanbrengen. Geen moeilijke technieken, maar snel én makkelijk, met een blijvend topresultaat.

Make-up voor elke vrouw

Missie

De samenstelling van i.am.klean is zo puur en natuurlijk mogelijk. De poeders bestaan uit de meest natuurlijke mineralen, hierdoor is onze make-up gezond voor je huid.  Bovendien werden ze ook dermatologisch getest en zijn ze hypoallergeen.

Onze minerale make-uplijn moet toegankelijk zijn voor vrouwen van alle leeftijden en afkomst, daarom worden ze onder meer verdeeld bij schoonheidsspecialisten en relevante conceptstores die geloven in onze filosofie. 

"

Make-up voor elke huid, voor elke vrouw!
Met een extra vleugje zelfvertrouwen.

"

Als jij je top in je vel voelt, groeien zowel jij als de wereld om je heen veel gemakkelijker tot hun volle potentieel!

Visie

Ons ultieme doel is dat iedere vrouw zich mooi kan voelen en helemaal zichzelf kan zijn, zonder dat ze ‘perfect’ moet zijn. Een mooiere wereld creëren begint bij jezelf, bij durven veranderen in je hart en mind, en niet alleen in je hoofd. Daarom onze eenvoudige, eerlijke, gezonde en verantwoorde make-upproducten die je niet alleen een instant hapiness, maar vooral ook een duurzaam gevoel geven!

Rigorgeous brengt alle merken die onze ladyboss Caroline Rigo uitbouwde samen in één concept. Dat concept steunt op de drie pijlers van de Rigoodness visie: good hearted, good inspired en good connected.

Gezonde, natuurlijke producten voor vrouwen van alle leeftijden en afkomsten toegankelijk maken door ze te verdelen via professionals in farma en beauty. Daar draaien de merken Cent Pur Cent, i.am.klean, Blush Academy + Agency en Café Beauté om. Ook de hechte community die prat gaat op kennisdelen zijn kenmerkend voor Rigorgeous.

Cent Pur Cent
i.am.klean
Blush academy
Café Beauté

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze tips & tricks.