sunny ever after - light to medium / medium to dark

Zelfdoserende sunbrush met los zonnepoeder. Het lichte poeder geeft een natuurlijke dekking en is verrijkt met SPF50 voor een hoge zonnebescherming. Bovendien is het zonnepoeder refillable zodat je dit nadien makkelijk zelf kan bijvullen.

Shop now!About SPF

multi-glow bronzer - light / dark

Deze compacte bronzer geeft je een instant warme, zomerse gloed. Het poeder is refillable, je kan het doosje dus zelf makkelijk opnieuw vullen.

Shop now!

easy peasy pencil - moonshine / everest / bamboo

Met dit multifunctionele jumbo oogschaduwpotlood, creëer je in no-time een prachtige ooglook. Het vegan potlood is verrijkt met een hoog percentage biologische kokosolie voor een intense voeding van je huid.

Shop now!

diamond topper 

Deze glitterende, vloeibare oogschaduw zorgt voor een instant frisse, golden ooglook. Breng aan op je ooglid, lippen of zelfs op je wangen en blend indien gewenst.

Shop now!

mattifying powder

Begint je huid doorheen de dag een beetje te glimmen? Dan is deze mattifying powder ideaal voor jou. Werk je look af met het poeder voor een all-day matte look.

Shop now!

fixing spray

Een verfrissende primer- of fixeerspray met beschermende werking om je make-up de hele dag op zijn plaats te houden. De algen in de spray vormen een tweede, beschermende laag op je huid en verstoppen de poriën niet. Geschikt voor elke huid.

Shop now!

sunpowder bronzer

Breng deze bronzer in drie-vorm aan worden op je jukbeenderen en wangen voor een glowing, sunkissed look. Gebruik hiervoor je blush brush of powder brush.

Shop now!

retractable kabuki

Onze musthave brush ‘kabuki’ in een ander jasje: deze Retractable Kabuki gebruik je om je Loose Mineral Foundation aan te brengen Bovendien is deze brush superhandig voor in je handtas of onderweg!

Shop now!

lipgloss 'fruity'

Deze verzorgende en onweerstaanbare lipgloss in de kleur 'Fruity' is door de plantaardige ingrediënten een echt beauty elixir voor je lippen.

Shop now!