“Peace, Love and Make up” – De favoriete feestmake-up van Barbara Dex

Onze klean en sweet ambassadrice Barbara Dex geniet van de kleine dingen in het leven: haar gezin, glaasje bubbels, lekker eten, … Een stralende make-up maakt het plaatje compleet. Ontdek in deze blog de favoriete feestlook van Barbara. 

paspoort

Naam: Barbara Dex
Leeftijd: 46 jaar  
Favorite outfit: leren jasje
Ambassadrice: i.am.klean and sweet 

“De maand december is aangebroken….

Wat kijk ik, ondanks heel deze coronatoestand, uit naar de feestdagen! Al zal het dit jaar voor ieder van ons anders zijn… In mijn eigen bubbel ga ik toch genietend feesten. Op mijn manier…ik ga het niet aan mijn hart laten komen.

Genieten van de kleine dingen in het leven: mijn gezin, glaasje bubbels, lekker eten,… En natuurlijk wil ik er dan op z’n best uit zien. Ook al zitten we thuis, voor de feestdagen mag het dat tikkeltje meer zijn.Dit met een leuke en comfi outfit van Kleding Babs 😉, uiteraard! En niet te vergeten, de juiste en bijhorende make up.

Mijn favoriete partylook

Make up maakt het plaatje compleet. Ik maak graag tijd voor mezelf om er dan ook op en top uit te zien. Dat straal je dan ook uit, toch?

i.am.klean heeft dan ook een zeer mooie lijn van oogschaduws en blush met glitters. Ik heb de voorbije dagen al wat geëxperimenteerd met kleurtjes en ik heb de juiste combinatie gevonden voor mijn feest make up.

De concealer – daar begin ik mee – is de beste basis om kringen, verkleuringen of oneffenheden weg te werken.Ik neem sowieso de liquid foundation (voor mij in de kleur medium) voor een perfecte dekking. Een beetje blush Pretty Peach 2 in combinatie met mijn favoriete product uit het gamma: de Sunset highlighter! Deze geeft een mooie glow aan je gelaat.

Voor de ogen ga ik voor een combinatie van de loose mineral eyeshadows perfect storm/copper/gold rush. Het zwarte oogpotlood en mascara zetten mijn ogen extra in de kijker, alsook mijn wenkbrauwen ,die ik bijwerk met het potlood soft taupe. Voor mijn lippen neem ik lipstick pretty en lipgloss glittering.

Voila, mijn make up is gekozen. Laat deze mooie en warme dagen nu maar komen, zodat ik kan schitteren!

Fijne feestdagen en laat 2021 alleen maar de goede richting uitdraaien voor ieder van ons!

Liefs,
Babs X

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

lees ook deze blogs