Personal favourites van ambassador Rosalie

Onze klean en epic ambassadrice Rosalie ademt fashion. En wie fashion zegt, zegt make-up. Haar favoriet product uit het i.am.klean gamma is het oogpotlood. Met de verschillende kleuren – cream, black, taupe en green – maak je telkens weer een nieuwe, speelse look!

paspoort

Naam: Rosalie Fabry
Leeftijd: 26 jaar  
Guilty pleasure: sex and the city over en over kijken!
Ambassadrice: i.am.klean and epic 

Mijn oogkleur is hazel / donkerbruin. Een oogpotlood gebruik ik vooral om mijn ogen meer te laten opvallen. Ik heb grote ogen, maar heel blonde wimpers. Ik gebruik dus altijd mascara voor ik buiten ga en dagelijks een oogpotlood om ze mooi te laten uitkomen. Door mijn ogen bovenaan te omlijnen, trek ik meer aandacht naar mijn ogen en komen ze goed tot hun recht.
 

Door verschillende manieren van aanbrengen, kun je je ogen optisch groter, maar ook kleiner, laten lijken. Hier moet je voor oppassen. Deze fout heb ik in het verleden wel al eens gemaakt. Door onderaan een donkere lijn te zetten, werkt het juist verkleinend. Dit doe ik dus niet meer, maar voor sommige kan dit wel werken natuurlijk. Tip: werk altijd van de binnenste naar de buitenste ooghoek.

Test verschillende kleurtjes uit voor een speelse look

Tot enkele jaren geleden, gebruikte ik enkel een bruin lijntje boven mijn oog. Zwart vond ik te hard en te streng. Tijdens een terrasje een paar zomers terug, zei een vriendin tegen me dat ik gerust ook eens een groen, blauw of paars lijntje kan zetten. “Dat maakt je look wat interessanter en speelser.“  Ik geloofde er eerst niet echt in en vond het ook heel gedurfd. Ik dacht dat bij bruine ogen, ook een bruin lijntje hoorde.

Ondertussen ben ik volledig fan. Het geeft je onmiddellijk die wakkere look en wat extra kleur in je gelaat. Ik ben gegaan voor meerdere warme kleuren die in mijn kleurenpallet liggen. Door met verschillende kleuren te spelen, laat je de kleur van je ogen juist meer opvallen heb ik ondervonden.

De eyeliner van i.am.klean is in potloodvorm. Super gemakkelijk in gebruik, je hebt geen extra’s nodig om de eyeliner in of rond het oog aan te brengen, hooguit een slijper om de potlood opnieuw te slijpen. Door de kokosolie die in de samenstelling zit, is het zacht aanbrengen op je ooglid. Het lijntje trekken kan zeer smooth. Tip: trek je ooglid zeker strak met je vingers voor je begint te tekenen.  

Ik ben blij dat het geen vloeibare eyeliner is. Daar heb ik de vlotte en vaste hand niet voor denk ik. Dat kan al eens sneller mislopen. Het is me ook wat te grafisch qua look. De oogpotlood blijft de hele werkdag perfect zitten. Door er even met een penseel over te gaan, fixeer je je lijntje en komt het niet bovenaan op je ooglid te staan na het openen van je ogen.

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

lees ook deze blogs