Review van sophisticated ambassadrice Goele: de klean mascara

 
Goele Everts is onze klean & sophisticated ambassadrice. Voor ons test ze graag de klean mascara uit van i.am.klean. Lees hier haar review!

paspoort

Naam: Goele Everts
Leeftijd: 26 jaar  
Favorite outfit: black dress en high heels
Ambassadrice: i.am.klean and sophisticated 

Review van de klean mascara

Er gaat echt geen enkele dag voorbij zonder dat ik enkele lagen mascara draag! Ja, je leest het goed: ‘enkele lagen’ :-). Ogen die extra zijn aangezet doen zoveel aan je blik: een veel openere blik. Zonder mascara vind ik al snel dat ik er moe uit zie en ook van mijn omgeving krijg ik dit dan te horen, hihi.

Er zijn de afgelopen jaren al veel verschillende soorten mascara’s in mijn beautybag gepasseerd en altijd bracht ik wel een stuk of 6-7lagen aan op mijn wimpers. Dan pas kreeg ik mijn gewenste resultaat. Ik heb van mezelf al vrij lange en volle wimpers, maar een beetje extra kan nooit kwaad, toch?

Toen ik de mascara van i.am.klean in mijn handen kreeg, was ik er eerlijk gezegd eerst een beetje sceptisch over: mineraal, vegan en dan zou deze bovendien nog heel goed moeten zijn? Kon dat wel?!
Bij deze het antwoord: dat kan dus zeker en vast! En ondertussen is de klean mascara absoluut mijn top favoriet! Ik breng veel minder lagen aan voor het gewenste resultaat, het plakt niet, geeft geen klonters en blijft ook nog eens goed zitten!

De verpakking van de mascara vind ikzelf ook super mooi en luxueus ogen. Als je goed naar het borsteltje zelf kijkt, zijn er 2 zijden aan. Aan de ene kant heb je de meer “hobbelige” zijde, deze gebruik ik op mijn bovenste wimpers. Hierdoor krijgen ze extra lengte en volume.  De “plattere” kant gebruik ik op mijn onderste wimpers. Deze worden hierdoor wat subtieler aangebracht. 

Je kan hier natuurlijk zelf wat mee experimenteren, zoals bijvoorbeeld op weekdagen de subtielere kant gebruiken en in het weekend, wanneer het soms wat meer mag zijn, kan je voor de uitgesproken look gaan!

Kortom, een nieuwe musthave voor in jouw beauty bag! 

Liefs,  Goele 

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

lees ook deze blogs