Review van sensual ambassadrice Anne: de powder brush

De juiste borstel kan wonderen verrichten. Onze ambassadrice Anne neemt onze powder brush onder loep. Wil je weten wat ze er van denkt? Lees dan zeker verder!

paspoort

Naam: Anne Rondags
Leeftijd: 30 jaar  
Favorite movie: P.S I Love You
Ambassadrice: i.am.klean and sensual

 

De poederborstel is meestal de eerste keuze wanneer men moeten kiezen tussen de verschillende soorten make-up penselen. Wat ook begrijpelijk is want zijn dan ook zo zacht en fluffy wat het heel uitnodigend maakt.

De voordelen

Waarom zou je nu voor een poederborstel, van I Am Klean, kiezen terwijl er zoveel keuze is?
Het voordeel van de poederborstel is dat je op een eenvoudige manier zowel losse als geperste poeders kan aanbrengen. Zo is de poederborstel ideaal om de compact mineral bronzer aan te brengen.

Hoe kan je dit nu het beste aanbrengen op je gezicht met de poederborstel?
Start met het aanbrengen van je product op de slapen, ga vervolgens over je jukbeen en dan over je onderkaak. Zo maak je een 3 en dit is ideaal om schaduw in je gelaat te creëren. Doordat deze borstel iets groter is dan de blush brush creëer je op een gemakkelijke manier een natuurlijk effect.

Alle make-up penselen van I Am Klean zijn ook volledig VEGAN! Geen dierlijke haren werden gebruikt in de productie van deze geweldige penselen.
Dit is voor mij een echte must! Vroeger werd aanbevolen om penselen te gebruiken met dierlijke haren omdat deze zogezegd beter waren van kwaliteit. 

Wat men toen niet wist is dat mensen met allergieën hier ook meer op reageerden, deze haren ook meer product opnamen waardoor het reinigen ervan ook moeilijker ging en na verloop van tijd de haren meer prikkelend aanvoelden op de huid (en dan spreken we nog niet over het dierenleed).

Maar gelukkig is die tijd passé! I Am Klean heeft naar mijn gevoel echt perfect ingespeeld op de vereisten van een goed penseel. Iets wat duidelijk niet zo vanzelfsprekend is.

De voordelen van deze make-up penselen met synthetische haren:
– Zacht en gezond voor de meest gevoelige huid.
– Hypoallergeen
– Eenvoudig te reinigen
– Verliest geen haren
– Neemt perfecte hoeveelheid make-up op om deze dan aan te brengen op de huid

Liefs,

Anne
Esthetiek Anne – Skin & Beauty Clinic

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

lees ook deze blogs