Snelle make-up look met ambassadrice Joke

We kennen het allemaal wel, de drukke ochtenden voor het werk waar je soms nog eens een tikkeltje sneller moet zijn omdat je net iets te lang in bed bent blijven liggen. Een everyday look moet natuurlijk geen uren in beslag nemen, daarom dat je best gaat voor een snelle make-up look. Daar weet ambassadrice Joke alles van sinds de geboorte van haar zoontje.

paspoort

Naam: Joke van de Velde
Leeftijd: 40 jaar  
Favourite outfit: mijn witte satijnen jumpsuit
Ambassadrice: i.am.klean and adventurous

Me-time staat momenteel niet meer bovenaan mijn lijstje. Alle prio punten worden, sinds de geboorte van Luca, allemaal ingevuld door het kleine wonder : elkaar beter leren kennen, het zoeken van de goede voeding, korte nachtjes en nog zo veel meer.

Dit houdt natuurlijk ook in dat ik niet veel tijd spendeer aan mijn dagelijkse make-up, ik geef de voorkeur dus aan een snelle en makkelijke make-up look.

Snelle look in 5 stappen

Een dagelijkse make-up look hoeft natuurlijk ook niet zo veel tijd te kosten… Daarom volg ik deze 5 makkelijke stappen en zo is mijn hele make-up look op 5 minuten tijd helemaal in orde, zalig toch?

Stap 1

First things first: het aanbrengen van een dagcrème. Hierna breng ik een paar druppels liquid glow foundation aan op het midden van het gezicht. De foundation werk ik het liefst uit met een penseel maar ook met je vingers kan je dit perfect doen.  

Stap 2

Na de foundation maak ik gebruik van concealer. Ik gebruik de concealer op de plekken die ik het liefst wil camoufleren, om de concealer in te blenden maak ik gebruik van mijn vingers.

Stap 3

Ook contouren mag zeker en vast voorkomen in een everyday look. Ik breng graag een tikkeltje bronzer aan met de blush brush. 

Stap 4

Voor de ogen houd ik het zeer simpel en gebruik ik gewoon wat klean mascara. Voor ik mijn mascara aanbreng, krul ik mijn wimpers altijd.

Stap 5

Last but not least: blush. Ik hou ervan om wat kleur op mijn gezicht te toveren met wat blush. Hierna doe ik nog snel wat lipbalm op mijn lippen en voila! De look is helemaal klaar. 

Extra tip: neem jouw favoriete lipstick mee op pad in jouw handtas, zo kan je doorheen de dag ook snel wat kleur op je lippen aanbrengen. 

Snel & makkelijk, meer hoeft dat niet te zijn! 

Liefs,

Joke

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

lees ook deze blogs