Stipjes hier, veegje daar…. Bye bye roodheden!

Heb jij net als ambassadrice Rosaly soms last van roodheden in je gezicht? Met deze twee toppers uit het i.am.klean gamma heb je in 1-2-3 pure magic.

paspoort

Naam: Rosaly Bettens
Leeftijd: 41 jaar  
Favorite late night snack: verstand zegt steeds koolhydraatarm, maar gevoel zegt bicky burger! 
Ambassadrice: i.am.klean and natural 

Je kent ze wel, die rode wangen of vlekjes die behoorlijk vervelend kunnen zijn in de winter. En zeker als ze er dan ook nog een opmerking over maken. “Rosaly, je hebt het precies heel warm?” EEUH NEE?!

Helaas is dat mijn aangeboren couperose (rode adertjes die aan de oppervlakte van je huid zichtbaar zijn). Ik verzorg mijn huid gelukkig al jaren optimaal waardoor het al een stuk minder is als vroeger, maar helemaal verdwijnen doet het niet. Maar dat hoeft ook niet voor mij want…that’s me :-).

In de winter is je huid veel gevoeliger voor temperatuurverschillen: binnen lekker warm en buiten koud. Je huid voelt gevoeliger en droger aan. De bloedvaatjes zetten meer uit, waardoor de rode vlekjes helaas nog meer zichtbaar zijn.

Ik heb al verschillende concealers geprobeerd om de roodheden zo goed mogelijk te verdoezelen. Dit op een naturelle manier, want ik hou absoluut niet van dikke ‘pap’ concealers die een echte laag op je huid leggen. De roodheden mogen dan wel weg zijn, maar dat geeft een onaangenaam gevoel.

In oktober wandelde i.am.klean in mijn leven met onder andere twee absolute toppers voor het verdoezelen van die roodheden. Ik gebruikte al jaren dezelfde concealer maar die kan nu helemaal niet meer tippen aan mijn nieuwe verslaving: de covering concealer stick en en loose concealer ‘against red’.

Beide producten doen alles wat ik verlang: makkelijk in gebruik, natuurlijk van ingrediënten, voedend, geen dikke crème en ze geven een prachtig naturelle eindresultaat.

i.am.in.love

Na mijn dagelijks verzorgingsritueel om mijn huid intens te voeden, start ik met de primer gevolgd door de covering concealer. Hiervoor gebruik ik de concealer brush voor een naturelle resultaat. Ik breng het aan onder mijn ogen en op mijn rode wangen en blend het vervolgens in mijn huid. Daarna neem ik de against red concealer voor de roodheden op mijn wangen, deze blend ik ook goed uit. Bye, bye roodheden, hello egale huid.

Ik werk de huid af met de loose mineral foundation pretty peach 2 én de aangepast blush. De ogen krijgen een vleugje ‘sparkling’ oogschaduw en mascara, en tot slot mag de creamy lipstick ‘Pretty’ ook niet ontbreken.

Laat die koude winter dagen maar komen, ik ben gewapend :-).

Xxx

Liefs Rosaly

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

lees ook deze blogs