Een stralende huid tijdens grauwe dagen

Grauwe dagen zijn niet goed voor je humeur maar dit geldt ook voor je huid. Onze ambassadrice Goele geeft je daarom gouden tips om je huid te doen stralen tijdens deze dagen. Let’s put that glow on! 

paspoort

Naam: Goele Everts
Leeftijd: 26 jaar  
Ambassadrice: i.am.klean and sophisticated

Dit onderwerp was niet zo moeilijk voor mij.

Er zijn vele dagen dat mijn huid wel een oppeppertje kan gebruiken, al is het maar om snel die wallen weg te werken die er zijn gekomen door te weinig slaap door de kindjes. Of het puistje dat er gekomen is door weer eens niet van de chocolade te kunnen blijven.

First things first! De primer is en blijft een musthave! Hierdoor blijft alles veel langer zitten en zo hoef je je geen zorgen te maken over je make-up, ook al ben je heel de dag druk in de weer.

Daarnaast is er ook de concealerstick en deze heb ik dagelijks in mijn handen. Perfect om alle oneffenheden aan te stippen en te verdoezelen.

Tip: gebruik deze vòòr je liquide foundation en zo is de kleur altijd goed.

Let's add some color

In de winter vind ik ook dat mijn huid er altijd wat grauw uitziet en weinig kleur heeft. Tijd om dus wat kleur toe te voegen aan deze look. 

De minerale poeder foundation heeft een lichte glitter en dit geeft direct al een glow aan je gelaat! Gebruik zeker geen donkere foundation maar best een compacte bronzer. Deze geeft diepte in je gelaat en extra kleur zonder het ‘masker’effect te creeëren.

En als finishing touch ga ik absoluut voor de ‘breathless’ lipstick! Deze voelt zo verzorgend aan voor mijn schrale winterlippen. Naturel, met een tikkeltje kleur.

So, have fun these last winterdays!

Liefs, Goele

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

lees ook deze blogs