Holiday essentials van onze ambassadrice Joke

Heb jij nog een tripje naar de zon geboekt? Of ga jij gewoon nog eens een weekendje weg, maar je weet niet wat mee te nemen van i.am.klean? Dan kunnen Joke haar Holiday Essentials jou misschien wel helpen! 😉

De grote vakantie is voorbij, maar ik heb wel nog enkele minitripjes op de planning staan en vertel je graag welke mijn must have holiday essentials zijn.

Indien gewicht geen bezwaar zou zijn, zou ik het liefst van al mijn hele make-up collectie van i.am.klean meezeulen op vakantie! Hoewel een zonnige bestemming ideaal is om mijn huid even te laten rusten, is de make-up collectie van i.am.klean te leuk om dit te doen 😉 !

 

“Beperk je tot enkele basis producten die je natuurlijke schoonheid op een snelle & makkelijke manier in de verf zetten”

Op vakantie draag ik ook graag make-up, maar het hoeft voor mij dan allemaal niet zo veel zijn. Ik beperk mij dan tot enkele producten, zodat ik wel wat make-up kan dragen, maar op een hele natuurlijke manier.

Zonder deze essentials in mijn reiskoffer stap ik dan ook niet op de vlieger:

  1. De nieuwe Big & Bold Natural Mascara en de Lash Primer: de combinatie van deze primer (die ook nog eens mijn wimpers extra verzorgt!) met de mascara, die een mega brush heeft, zijn mijn wimpers extra dik, vol en volumineus.

  2. Mijn Loose Mineral Blush in de kleur Peach 3. Door de zon heeft mijn huid al een mooi kleurtje en gebruik ik geen foundation of bronzer, maar door Blush aan te brengen krijg ik wel net dat extra tikkeltje frisheid in mijn gezicht ! Extra tip: gebruik je Blush ook als oogschaduw.

  3. De nieuwe compacte highlighter ‘Gorgeous” kan zeker en vast ook niet ontbreken! Overdag zet ik mijn ogen subtiel in de kijker en highlight ik er mijn jukbeenderen mee. Maar ‘s avonds plaats ik ze graag ook nog eens op mijn sleutelbeen en lichtjes over mijn armen en benen met de Kabuki Brush, voor net dat tikkeltje extra ;-).

  4. En niet te vergeten: de nieuwe Lipgloss “Fruity”. Deze verzorgende en onweerstaanbare lipgloss in de gloednieuwe kleur ‘Fruity’ is door de plantaardige ingrediënten een echt beauty elixir voor je lippen en voelt lekker hemels aan!

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

lees ook deze blogs