Sunday chill make-up met Loredana

Sunday chill-time! Niets fijner dan op zondag even lekker niets doen! Ook je make-up look mag op z’n zondags: rustige, zachte kleuren en vooral: makkelijk! Ambassadrice Loredana gaat voor een Sunday look mét een mooie lila-touch!

paspoort

Naam: Loredana de Amicis
Leeftijd: 34 jaar  
Favorite season: summer
Ambassadrice: i.am.klean and wild 

Sunday chill

Normaal gezien is zondag voor mij een ‘make-uploze dag’. Al jaren sta ik meestal zaterdagnacht ergens ten velde op een podium in België en was ik blij om ’s ochtends, wanneer we na de optredens terug thuis waren, mijn make-up te verwijderen voordat ik in bed kroop.Maar, we leven momenteel in andere tijden waardoor ik even iets meer routine heb. Mijn ‘onregelmatig leven’ van toen ziet er nu even anders uit 😉

Ik heb een nieuw kleurtje mogen ontvangen voor de ogen, de loose mineral eyeshadow ‘fresh’ en die wil ik toch graag even uittesten op een zondag 🙂 Een kleurtje met lichte zachte lila vibes, ow yeah let’s try this out!

Als basis voor mijn gezicht ga ik met mijn kabuki in de loose mineral foundation ‘Popular Pink 2’, die doe ik met draaiende bewegingen over heel mijn gelaat.Onder mijn ogen gebruik ik de covering concealer stick, had ik al gezegd dat dit zeker een musthave is? Yes, ik had het al eens gezegd in mijn vorige blogs, hihi.Dit is dus al mijn 2de stick… zo snel gaat dat eens je verslaafd bent 😉

Het is nog hartje winter en momenteel kunnen we nog niet naar de zonnebank, om toch een beetje die ‘summerlook’ te creëren neem ik met de ‘Blush Brush’ een beetje van de ‘All Round Bronzer’ om mijn contouren een beetje af te werken.

Lips & eyes

Nu ga ik mijn ogen een kleurtje geven… 

Ik gebruik de loose mineral eyeshadow ‘Walnut’ als basis over heel mijn ooglid met het ‘Eye flat’ penseel en blend die erna even met de ‘Blending’ brush. Ik doe een klein beetje eyeprimer aan de binnenkant van mijn ogen (je product blijft dan niet enkel goed zitten, maar zo komt ook je eyeshadow iets meer gepigmenteerd uit) en ga er met de loose mineral eyeshadow ‘fresh’ over. Ik haal er ook nog een bruinig kleurtje bij, de loose mineral eyeshadow ‘Mud’ – Grappige naam toch hé… Je kan dan zeggen : “Ik doe nu een beetje ‘modder’ op mijn ogen”. Mannen zullen het niet begrijpen, haha! 😉

Ik werk af met eyeliner met mijn eyepencil ‘the blackest black’ en uiteraard nog een klein beetje I.am.klean mascara voor mijn wimpers. Mijn lippen doe ik met de lippencil ‘Nude’ en lipstick ‘Kissed’ 

Haren omhoog in een dot en nu heel de dag chillen in mijn fancy huispakje! 

Liefs, Loredana

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

lees ook deze blogs