The perfect match: make-up en fashion

Onze ambassadrice en boss babe Barbara heeft haar eigen boetiekje, de passie voor make-up en fashion spat er vanaf. Daarom is zij de perfecte persoon om jullie tips te geven op vlak van fashion en make-up. Laat de lente maar komen!

paspoort

Naam: Barbara Dex
Leeftijd: 46 jaar  
Favorite season: winter
Ambassadrice: i.am.klean and sweet 

 

Boetiek Babs

Vele onder jullie weten ondertussen dat ik in september 2019 een eigen boetiek heb geopend.

Een conceptstore genaamd “Babs”,  waar dames naar hartenlust kunnen shoppen…
Maar ook juwelen, sjaals, schoenen en waar ze natuurlijk ook de make-up van “I Am Klean” kunnen ontdekken.

Aangezien ik ambassadrice ben, leek het me leuk om de producten te verkopen van “I Am Klean”. Uiteindelijk gaan fashion en make-up perfect samen, met de juiste make-up maak je je look en outfit compleet.

Nieuwe voorjaarscollectie

De nieuwe voorjaarscollectie is ondertussen ook al binnen. Om al wat te verklappen kan ik jullie zeggen dat deze uit vele kleurtjes bestaat en het is zéér vrouwelijk van snit, denk maar aan pofmouwen en de brede lange broeken die heel trendy zijn op het moment.
Maar ook frivole kleedjes zijn de trend voor het voorjaar. De debardeur, hemdblouses met brede kraag enzovoort mogen we natuurlijk ook niet vergeten.

Frisse lente look

Wat make-up betreft zou ik opteren voor een zachte, sweet, naturel make-up die je doet stralen.

Als basis ga ik uiteraard voor de primer met daarover de Glow Foundation ( medium )Ik gebruik steeds de Loose foundation ( popular pink2 ) om af te poederen. Deze geeft een mooie glow over je gelaat. Als je blush gebruikt, mag je dit best wel wat aanzetten! Mijn favoriet is de popular pink blush.

Als we gaan kijken voor de ogen dan gebruik ik het liefst mijn favoriete kleurtjes de Sunset boulevard en Sorbet. Deze 2 combineren super mooi en geven je ogen toch net dat ietsje extra, maar het blijft subtiel en naturel.
Afwerken doe je best enkel met mascara, ik zou geen oogpotlood gebruiken want dit maakt de make-up rond de ogen zwaarder. Zonder oogpotlood krijg je dus een open en frisse blik.
Als je toch liever hebt dat je ogen iets meer spreken, dan zet ik mijn wenkbrauwen iets meer aan.
Om mijn lippen wat kleur te geven kies ik voor de lipgloss Exited.

Voor mij mag het voorjaar nu wel gaan beginnen….
Ik heb de juiste outfit met de perfecte make-up van “I Am Klean”!!!

Groetjes,
Babs X

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

lees ook deze blogs