Unboxing met Loredana, our wild ambassador

 

Klean and wild! Wie beter dan 2 Fabiola zangeres Loredana als ambassador! Zij gaat helemaal los met onze penselen en poeders, net zoals ze los gaat op de dansvloer! Ze was dan ook super excited om haar i.am.klean pakketje te unboxen. In deze blog verklapt Loredana enkele van haar favorietjes!

paspoort

Naam: Loredana De Amicis
Leeftijd: 34 jaar  
Favorite outfit: coole en sexy outfits with a touch of bling-bling  Ambassadrice: i.am.klean and wild 

 

“Vorige week ontving ik mijn allereerste I.am.klean-pakketje per post. En hoe kan ik dit beter verwoorden als ‘Happiness in a box’! Ik ben zo ontzettend trots om één van de ambassadrices te mogen zijn van deze nieuwe, minerale make-uplijn.”

Let the unboxing begin!

“Het unboxen van mijn i.am.klean pakket is een beleving op zich! Eens ik de doos heb open gemaakt, zie ik meteen het mooie inpakpapier met als opschrift in gouden letters : ‘Sent with love’ —  Leuk toch! Bovendien zit er een herbruikbare i.am.klean.bag in – altijd handig om bij je te hebben als je gaat winkelen. 

Wow, zoveel leuke producten! Bij het grabbelen in mijn doos merk ik al meteen een favorietje… de loose mineral eyeshadow in de kleur ‘Copper’ ( een musthave voor heel het jaar door als je het mij vraagt)… als je tenminste van bronzige kleurtjes houdt zoals ik ;-). Met zoveel andere mooie oogschaduwkleurtjes,  kan ik niet wachten om mijn allereerste look uit te proberen. Mijn oog valt op de loose mineral eyeshadow in de kleur ‘tuned in’. Deze combineer ik met de kleur ‘copper’. Copper breng ik aan op mijn bewegend ooglid en de donkerbruine ‘Tuned In’ in mijn arcadeboog. – Heel leuk samen en héél makkelijk aan te brengen! Als eyepencil kies ik de ‘Greener than green’.

Omdat ik al wat gewaagder voor mijn ogen ben gegaan, kies ik voor mijn lippen de lip pencil in de kleur ‘Nude’ en als lipstick de kleur ‘Kissed’. Ik hou van een mooie nude lipstick en deze is zeker en vast geslaagd! 

Bij het aanzetten van de make up voel ik ook echt dat alles super‘smooth’ aanvoelt op mijn gezicht… I like! Ik ben trouwens ook helemaal fan van de liquid glow Foundation. hij smeert heel mooi uit op mijn gezicht.

Ik kan niet wachten om andere combinaties uit te proberen!

Liefs, Loredana!

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

lees ook deze blogs