workshops & demo's

Wil jij leren hoe je je mooi opmaakt met onze minerale make-up? Kom dan naar een workshop of demo in een verkooppunt bij jou in de buurt of vraag 1-op-1 advies via video, chat of mail.

De workshops vinden plaats in groep en duren ongeveer een uur. Je kan alle producten testen en je krijgt tips van een i.am.klean-visagiste. Op een demodag kan je kennismaken met i.am.klean tijdens een persoonlijke make-upsessie. Je wordt gedurende 30 minuten gemaquilleerd door één van onze visagistes en je krijgt tips en advies.

Iets voor jou? Via de link hieronder vind je alle workshops en demo’s bij jou in de buurt. Inschrijvingen verlopen via het verkooppunt zelf. Bij elke workshop/demo kan je de contactgegevens terugvinden. Veel plezier! 

1 on 1 video advies

Plan jouw persoonlijke adviessessie met één van onze visagistes en krijg in een videocall de beste tips & tricks voor jouw huid! 

live chat

Stel via de live chat al jouw beauty-vragen aan onze i.am.klean experten. Opgelet: de live chat werkt enkel tijdens de kantooruren.

advies via mail

Heb je een vraag over een product, bestelling of weet je niet waar te beginnen? Mail ons en wij antwoorden zo snel mogelijk!