Een frisse zomerlook met The Perfect Pair

Hello summer! Eindelijk die langverwachte zonnestralen! Maak in no-time een snelle, frisse zomerlook met The Perfect Pair: de ideale combo van een jumbo oog- en lippotlood.

 

Hello summer! Eindelijk die langverwachte zonnestralen. Nu kunnen we volop genieten van de warmte en hopelijk snel van een mooi gebruinde huid. Ook ons gelaat is blij als de zon schijnt. Dan maakt onze huid vitamine D aan en leven we helemaal op. We krijgen meer kleur in ons gezicht, sproetjes komen tevoorschijn en daarna volgt al snel die gezonde, zomerse glow. 

Belangrijk is wel om onze huid voldoende te beschermen tegen de zon. Een gouden tip: smeer een goede laag dagcrème met SPF factor 50 op je gezicht, ook als je achter een raam zit, in de auto of achter je bureau bijvoorbeeld.

How to?

Heb je ook al gemerkt dat je in de zomer minder make-up draagt dan in de winter? Door onze gezonde glow zien we er altijd al een beetje beter uit 😉  Een snelle make-up look voor een zomerse dag maak ik gemakkelijk met met The Perfect Pair: de perfecte combo van een jumbo oog- en lippotlood.

Deze potloden zijn super zacht en heel eenvoudig om aan te brengen. Dankzij het hoge pigment heb je in één beweging een mooie make-uplook, zowel met het oogpotlood als het lippotlood. Ik kleur mijn ooglid in met de jumbo potlood met slechts enkele snelle bewegingen. Je hebt er geen borstel voor nodig, maar je kan je oogschaduw wel makkelijk vervagen met een Blend Brush of gewoon met je vingers. Dit geldt ook voor het lippenpotlood. De textuur is super voedend voor mijn lippen en het kleurtje heel mooi subtiel aanwezig. 

The Perfect Pair is zeker en vast een aanrader voor elke snelle, frisse zomerlook!

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

lees ook deze blogs