4 verfrissende lentetips voor een eco-luxury lifestyle

Terwijl de dagen lengen en de bloemen ontluiken, ontwaakt er ook in jou een krachtige bron van energie. Hoog tijd dus om die heerlijke lentekriebels helemaal los te laten. Haal je favoriete lentekleedjes weer boven, laat de frisse lucht binnen én … blaas ook je eco-luxury lifestyle nieuw leven in met onze lentetips. Because in spring, anything is possible!

Tip 1: maak een schone start met je make-up brushes

Je make-up brushes komen dagelijks in contact met je huid en je producten. Het is dus vanzelfsprekend dat je ze regelmatig een grondige schoonmaakbeurt geeft.

Met onze Brush Soap is dat klusje gelukkig snel geklaard. Deze zeep is speciaal samengesteld om make-upresten en vuil op een diepgaande, maar zachte manier te verwijderen. Zo ga je niet alleen hygiënisch te werk, maar verleng je ook de levensduur van je lievelingstools.
Bovendien ruiken je borstels nadien weer even fris als de lente zelf.

Ontdek de brush soap

Tip 2: refresh your refillables

Eco-luxueus leven is duurzaam leven.
Geef onze handige en eco-friendly refills dus een vaste plek in je make-uproutine.
Welke van je vertrouwde refillables moet je dringend bijvullen voor het nieuwe seizoen?

Duik even die kast of lade in en noteer wat je zeker niet mag missen deze lente. Van Loose Mineral Foundation Refill Tubes en Refillable Concealer tot Compact Eyeshadow en Bronzer Refills. En voor welke producten waag je je deze keer eens aan een nieuw kleurtje? Met onze hervulbare Lipsticks kan je alle kanten uit.

kies jouw refillables uit

Tip 3: accessoires maken alles beter

Neem jij binnenkort de badkamer stevig onder handen tijdens je grote lentekuis? Zorg dan voor de ultieme finishing touch met een vrolijk accessoire.
Maak komaf met rondslingerende penselen dankzij onze stijlvolle Brush Case en laat je make-up schitteren in onze Cosmetic Bag met een handig venstertje om al je darlings op elk moment te kunnen bewonderen.

ontdek al onze accessoires

Tip 4: haal de geur van de natuur naar binnen

Oké, de lentefrisse geur van schoonmaakproducten mag er best zijn. Maar eens jouw lenteschoonmaak erop zit, vervagen de aromatische bewijzen van die geweldige inspanning al snel. Waarom niet eens een nieuwe huisgeur uitproberen?

In onze Home & Body collectie vind je alles om je huis langdurig te transformeren in een oase van welverdiende rust. Creëer een kalmerende sfeer met onze diffusers, zorg voor een snelle opfrissing met onze roomsprays of maak het extra gezellig met onze geurkaarsen.

welke geurcombinatie past bij jou?