new refill tubes loose mineral foundation

De vernieuwde en verbeterde versies van de refillable loose mineral foundation tubes zijn er! Nu verkrijgbaar in twee verschillende maten, inclusief een exclusieve 12 gram tube.

Bij i.am.klean streven we ernaar om onszelf continu te verbeteren en nog beter voor jou en onze planeet te zorgen. Onze vernieuwe refillable tubes maken het nu nog eenvoudiger om je favoriete foundation aan te vullen. Met slechts één tube van 6 gram vul je je potje moeiteloos bij. Wil je nog langer genieten van je favoriete foundation? Kies dan voor onze grotere limited 12 gram tube.

Ontdek niet alleen een complete navuloplossing voor je potje, maar ook de mogelijkheid om een kleinere tube aan te schaffen om kleuren te mengen om zo je ideale foundation match te creëren. 

Let op: je potje kan maximaal 10 gram foundation bevatten, dus je hebt alle ruimte om te mengen en te matchen voor jouw perfecte look.

loose mineral foundation refill 6gr

shop hier

loose mineral foundation refill 12gr

shop hier

hoe hervul je jouw leeg potje?

In enkele stapjes ontdek je hoe je jouw leeg potje loose mineral foundation makkelijk kan hervullen.

shop hier

meer inspiratie

chevron_left chevron_right
chevron_left chevron_right

Wereldmilieudag

Het is hoog tijd om de duurzame toekomst van make-up te omarmen. Denk jij, net zoals wij, bewust na over de impact van jouw consumptiegedrag? Geloof jij ook dat beauty en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan? Dan past onze hervulbare minerale make-up perfect bij jouw ecoluxueuze levensvisie.

meer info

Van winter-naar zomerkleur

De juiste kleur foundation vinden kan tijdens het seizoen soms al lastig zijn. Maar als je huid sterk van kleur verandert tussen twee seizoenen in, krijg je ook nog eens te maken met die moeilijke overgangsperiode. Hoe laat je je foundation meevolgen met een geleidelijk donkerder of lichter wordende huid? Dat is het moment waarop onze refillable loose mineral foundation zich van z’n beste kant laat zien.

meer info

De magie van de kabuki make-upborstel

Heb jij al kennisgemaakt met de iconische kabuki make-upborstel? Zo niet, gaat er weldra een hele nieuwe wereld voor je open. Deze veelzijdige en - terecht - immens populaire tool is onmisbaar in elke make-uptas. En wat is er beter danéén kabuki?

meer info