Bepaal zelf de dekking van je make-up met deze 5 producten

De dekkingsgraad van je make-up zorgt voor een wereld van verschil. Wil je een natuurlijke look creëren voor een dagje uit? Of ga je voor full glam om een hele avond lang te schitteren? Deze twee uitersten - en alles daartussenin - bereik je moeiteloos door de juiste productcombinatie te gebruiken. Met slechts vijf i.am.klean formules bepaal je zelf de kleinste nuances in je dekking en pas je deze volledig naar wens aan. Easy peasy!

Transparante dekking

Wil je een subtiele, transparante dekking die je huid er fris en naturel laat uitzien? Dan is de combinatie van onze BB Cream en Loose Mattifying Powder precies wat je nodig hebt. Breng eerst een dun laagje BB Cream aan om je huid te egaliseren en te hydrateren. Onze speciale formule met minerale pigmenten en vitamine C geeft je huid een mooie,  gezonde gloed. Poeder vervolgens af met de semi-transparante Loose Mattifying Powder voor een zijdezacht effect. Dit geeft een perfecte finish die je make-up fixeert en een soft-focus effect op je gelaat tovert.

Lichte dekking

Voor een iets meer dekkende, maar nog steeds natuurlijke look, kies je voor één laagje Loose Mineral Foundation. Dit luchtige, minerale poeder is hypoallergeen en dus geschikt voor de meest gevoelige huid. De aanwezige zinkoxide beschermt tegen UV-stralen en werkt zowel kalmerend, genezend als ontstekingsremmend. De mica en boornitride zorgen dan weer voor een langdurige hechting en brengen een subtiele en natuurlijke glans op je huid. 

Lichte tot medium dekking

Wil je je dekking nog wat meer opbouwen? Dan kan je experimenteren met het duo van BB Cream en Loose Mineral Foundation. Combineer een laagje BB Cream met één laagje Loose Mineral Foundation voor een lichte dekking. Als je toch behoefte hebt aan iets meer dekking, kan je eenvoudig een tweede laagje van de minerale foundation aanbrengen voor extra effect.

Medium dekking

Als je een meer uitgesproken dekking verkiest, zijn er verschillende opties die je kan uitproberen. Voor één daarvan spuit je wat Glam Locker Fixing Spray op je Kabuki en draai je deze vervolgens in je Loose Mineral Foundation. Door de Kabuki eerst te bevochtigen, neemt de intensiteit van de foundation namelijk toe en hecht deze nog beter op je huid. Herhaal deze methode indien je meer dekking wilt. 

Een andere optie is de effectieve mix van onze Klean Primer en Liquid Glow Foundation. Ook hier zorgt de combinatie van beide producten voor een sterke hechting en een langhoudende medium dekking. Alle imperfecties worden op natuurlijke wijze geminimaliseerd en je huid ziet er onmiddellijk glad uit dankzij het soft-focus poeder in de vloeibare foundation.

Hoge dekking

Voor die momenten waarop je een maximale dekking wilt bereiken, kan je kiezen voor een combinatie van onze Liquid Glow Foundation en Loose Mineral Foundation (of Compact Mineral Foundation). Breng eerst de vloeibare foundation aan om onvolkomenheden te camoufleren en een egale basis te creëren. Bouw de dekking vervolgens verder op met één of meer laagjes minerale foundation. Zo krijg je een perfecte, intense dekking die de hele dag blijft zitten.

Welke foundation past het best bij jou?