Dit zijn jouw ideale beautyproducten voor op reis

Of je nu de wereld rondreist of een korte citytrip doet, het kan best uitdagend zijn om je beautyroutine onderweg en op je bestemming te onderhouden. Bovendien heeft je huid ook andere noden dan gewoonlijk, omdat je dagen er helemaal anders uitzien. Je bent meer buiten, loopt meer in de zon, … Met deze essentials straalt jouw huid nog harder dan de zuiderzon.

Sunny ever after spf 50

Deze zelfdoserende sunbrush met los, mineraal zonnepoeder maakt het extra eenvoudig om elke twee uur even een touch-up te doen voor de nodige bescherming. De silica in deze formule zorgt voor een egale dekking door olie en zweet te absorberen en lijntjes en poriën te vervagen. 

shop nu

Lipbalm spf 50

“Zonnebescherming voor mijn lippen?” Ja hoor, die is heel belangrijk zelfs. Onze lippen hebben namelijk geen beschermende melaninelaag, waardoor ze bijzonder kwetsbaar zijn voor de schadelijke UV-stralen van de zon. Ook door de dunnere huid zijn lippen vatbaarder voor uitdroging, barstjes en zonnebrand. Als je lippen steeds onbeschermd in de zon komen, heb je zelfs een verhoogde kans op koortslip. 

Uiteraard koppelt i.am.klean voor jou het nuttige aan het mooie. Onze SPF lipbalms zijn er in drie elegante kleuren om jouw vakantie nog wat meer op te fleuren. Breng ook deze bescherming om de twee uur aan, en zeker na het eten of drinken.

shop nu

Travelset brushes

Niets zo frustrerend als merken dat die ene lievelingsbrush nog thuis in je badkamer ligt, zo’n 2.000 kilometer van waar jij bent. Daarom stelden we deze handige brushkit voor je samen. Dit is jouw must-have selectie van travelsize penselen, verpakt in een stijlvolle en compacte etui.

shop nu

Water resistant gel eyeliner

Met onze waterresistente gel eyeliner ben je de hele dag gerust. Deze ultieme reispartner is gemakkelijk aan te brengen, blijft mooi zitten en behoudt zijn intense kleur. De romige formule geeft een mat effect, vlekt niet en droogt snel. Wat kan je nog meer wensen?

shop nu

The Glam locker fixing spray

Voor alle (al dan niet avontuurlijke) uitstapjes is deze fixing spray onmisbaar. De actieve bestanddelen van de glam locker vormen een fijn laagje dat beschermt tegen vervuilende stoffen, temperatuurschommelingen en omgevingsfactoren. Bovendien hydrateert en verfrist hij ook je huid terwijl jij zorgeloos van je dag geniet. 

shop nu