Eyeliner aanbrengen met een oogpotlood? Easy peasy!

Zijn jij en jouw gel eyeliner niet de beste vriendjes? Dat valt te begrijpen. Gel eyeliners zijn soms moeilijk te hanteren en vereisen een vaste hand en heel wat oefening. Maar wist je dat eyeliner helemaal geen uitdagende opdracht hoeft te zijn? Met een easy peasy oogpotlood en enkele eenvoudige technieken krijg je moeiteloos die look die je altijd voor ogen had.

Gel eyeliner of oogpotlood: wat is het verschil?

Een oogpotlood geeft je veel meer controle en is vergevingsgezinder dan een gel eyeliner. Deze laatste droogt namelijk op, waardoor je de kleur moeilijker kan uitblenden. Zowel beginnende als ervaren make-upliefhebbers komen hierdoor weleens in de problemen. Bovendien moet je er voor gel eyeliner een penseel bijnemen, terwijl een oogpotlood gewoon ready to go is.

Ook voor de veelzijdigheid van easy peasy oogpotloden valt iets te zeggen. Je kan ze natuurlijk apart gebruiken, als oogschaduw of eyeliner, maar ook als basis onder een poederoogschaduw. Op die manier krijg je heel subtiele kleurveranderingen.

Perfecte eyeliner in een handomdraai

Vooraleer je aan de slag gaat met je easy peasy oogpotlood, haal je het even door je slijper totdat er een scherpe punt verschijnt. Vervolgens breng je de kleur direct aan op je oogleden en/of onder je wimperrand voor een gelijkmatige kleur. Meer kleurintensiteit nodig? Dan herhaal je de applicatie, zonder het product te dik aan te brengen.

En dan kan het blenden beginnen! Om je easy peasy oogpotlood zachtjes uit te blenden gebruik je de blending brush. Staan de haren van deze make-upborstel iets te ver uit elkaar naar jouw gevoel? Dan is de smudge brush voor jou de ideale tussenweg. Op deze borstel staan de haartjes iets compacter bij elkaar, waardoor ze een creamy product zoals onze vernieuwde oogpotloden sneller doen vervagen.  

Sta jij te springen om helemaal in de details te duiken en bijvoorbeeld kleine highlights te creëren of net donkere toetsen aan te brengen? Dan is de precise brush jou op het lijf geschreven. Laat je maar eens goed gaan, perfectionista!

Trouwens, je kan ook rechtstreeks kleur opnemen van het easy peasy oogpotlood, net zoals je met een oogschaduw zou doen. Meer mogelijkheden, meer fun.

Snel en makkelijk dankzij innovatieve formule

Het gebruiksgemak van onze easy peasy oogpotloden komt niet zomaar uit de lucht gevallen. Wij doen er alles aan om onze producten voortdurend te verbeteren. Dat wil zeggen dat elk ingrediënt zorgvuldig gekozen is om jouw leven eenvoudiger en eco-luxueuzer te maken.

 Wat is zo bijzonder aan onze vegan easy peasy oogpotloden?

Vitamine E, gamma oryzanol & sferisch silica: verbetert de textuur voor een soepele en gelijkmatige applicatie op de huid.

Biologische kokosolie: werkt als een echte balsem voor de huid. Het voedt de huid diep, voorkomt uitdroging en verzacht kloofjes en ontstekingen.

- Potlood gemaakt met PEFC-gecertificeerd hout.
- Dop gemaakt van recycleerbaar plastic.

- Alle ingrediënten zijn van 100% natuurlijke oorsprong.

Ontdek alle kleuren