Waarom jouw lippen van spf 50 houden

Wist je dat je lippen bijzonder kwetsbaar zijn voor de UV-stralen van de zon? Door hun dunne huid lopen ze nog sneller dan de rest van je lichaam beschadiging op bij langdurige blootstelling. Een stralende lipbalm met spf 50 biedt alle nodige bescherming.

Bescherm jouw sun-kissed lips

In tegenstelling tot de rest van je huid hebben je lippen geen melanine, het pigment dat helpt beschermen tegen UV-straling. Dit betekent dat je lippen veel sneller verbranden en uitdrogen in de zon. Bovendien hebben ze een heel dunne huidlaag, waardoor ze extra gevoelig zijn voor schade. Zonder de juiste bescherming kunnen je lippen snel barsten of andere beschadiging oplopen door langdurige blootstelling aan de zon. Daarom is het essentieel om ze te beschermen met een lipbalm met een hoge spf, zoals onze lipbalm spf 50.

Breng de lipbalm minimaal om de twee uur aan om te genieten van een optimale en comfortabele bescherming.

Protected by nature

Waarom zou je moeten kiezen tussen bescherming en schoonheid als je de twee kan combineren? Met onze vegan lipbalm spf 50 krijg je het beste van beide werelden. Zachte, gehydrateerde en stralende lippen die ook nog eens op natuurlijke wijze beschermd zijn tegen de schadelijke stralen van de zon. 

Onze drie zomerse kleuren - lycheelove, berrybrave en watermelonwave - voelen heerlijk aan dankzij hun ultrazachte textuur. Bovendien zijn ze zo rijk gepigmenteerd dat je al na één laagje een elegante en intense kleur krijgt, met een stralende finish. 

Daarbovenop geven deze ingrediënten je lippen een diepe verzorging:

Hyaluronzuur: 

krachtige hydrator die in staat is om grote hoeveelheden vocht aan te trekken en vast te houden. Dit helpt je lippen langdurig gehydrateerd houden, waardoor ze zacht aanvoelen.

Cameliaboter:

rijk aan omega-9 vetzuren die in de huid doordringen om diepe hydratatie te bieden en zogebarsten lippente voorkomen ofherstellen.

Vitamine E:

sterke antioxidant die je lippen beschermt tegen schade door vrije radicalen, veroorzaakt door factoren zoals blootstelling aan de zon, vervuiling en andere omgevingsfactoren. Hierdoor blijven je lippen gezond en jeugdig.

3 kleuren, ontelbare mogelijkheden

Met onze lipbalms SPF 50 haal je het meeste uit je bescherming én uit je look. We inspireren je graag met enkele tips van onze beauty experten.

- Gebruik lipbalm lycheelove samen met lippencil Nude of Chilena.

- Gebruik lipbalm berrybrave samen met lippencil Chilena of Purple Rain.

- Gebruik lipbalm watermelonwave samen met lippencil Chilena of Purple Rain.Ook leuk: probeer de lipbalms eens als een subtiele crèmeblush op je wangen. Ook datworks like magic!

Bescherm ook de meest kwetsbare huid van je gelaat