Zo haal je het meeste uit jouw huisparfum

Geuren beschikken over vaak onderschatte krachten. Ze roepen herinneringen op, verbeteren onze stemming en bevorderen ons algemeen gevoel van welzijn. Huisparfums bieden daarom de uitgelezen oplossing om van je woning een geborgen thuis te maken. Maar hoe gebruik je best jouw huisparfums? Met deze handige gids tover je je woning in 7 stappen om tot een natuurlijke oase van rust en ontspanning.

Kies een huisparfum dat bij je past

Als je je woning gaat vullen met een geur of een combinatie van geuren, maak je best meteen de juiste keuze. Sluit in eerste instantie geen geuren uit en overweeg alle mogelijkheden. Uiteindelijk zal je ontdekken welke accenten het meest aanleunen bij jouw persoonlijke smaak, van bloemig en fris tot lederachtig en aards. Het is trouwens ook perfect mogelijk dat er meerdere parfums bij jou passen.

Tip: met de Home Collection quiz ontdek je snel welke geur het beste aansluit bij jouw persoonlijkheid.

Uitnodigende inkom

De inkom van je huis of appartement geeft bezoekers al snel een eerste indruk. Waarom zou je deze dan niet benadrukken met een verwelkomende geur?
Ook voor jezelf blijft het op die manier leuk thuiskomen. Plaats een diffuser aan je voordeur of in de hal voor een subtiele en langdurige geur.

Shop onze room spray

Leven in huis

Je woonkamer is het epicentrum van ontspanning en gezellig samen zijn. Hier kan je je huisparfum op verschillende manieren verspreiden. Laat je een diffuser rustig zijn werk doen? Pas je geregeld de geurintensiteit aan door te spuiten met een roomspray? Of ga je voor extra coziness met een geurkaars? Probeer alle methoden uit en ga verder met degene die voor jou het beste aanvoelt.

 

Ultieme rust in de slaapkamer

Is het tijd voor de grote schoonmaak in je slaapkamer? Dan kan een fris en energiek huisparfum tijdens het opruimen zeker geen kwaad. Maar om te slapen blijven kalmerende en rustgevende geuren natuurlijk aangeraden. Kies voor een diffuser als je de hele nacht wilt baden in een consistente geur. Of spuit enkele keren in het rond met je roomspray voordat je onder de lakens kruipt.

Je eigen wellness in de badkamer

Wie droomt er nu niet van een wellness in huis? Zet enkele geurkaarsen langs de rand van je heerlijk warm bad of vul jouw privé spa met de relaxerende geur van een stijlvolle diffuser. Meer heb je niet nodig voor 100% me-time. Extra tip: doe de deur gerust even op slot om écht ongestoord te genieten. Sorry kids!

Full focus

Werk je soms van thuis uit? Of ben je ’s avonds graag bezig met een hobby die jouw volledige aandacht vereist? Dan kan een subtiele geur jouw productiviteit en concentratie bevorderen. Kies voor frisse geuren om een stimulerende werkomgeving te creëren.

 

Optimaal blijven genieten

Om jouw gewenste geurconsistentie te behouden is het juiste gebruik en onderhoud van jouw geurelementen van essentieel belang. Bij een diffuser kan je bijvoorbeeld wekelijks de rietjes omdraaien om de geur op te frissen. Ontdek ook onze tips om jouw geurkaarsen langer mee te laten gaan.

Kijk je ernaar uit om jouw woning te vullen met geuren die helemaal bij jouw persoonlijkheid en eco-luxury levensstijl passen?  

Shop onze home & body collection