“We hope you know how beautiful you are”

“Op een dag komt je dochter naar je toe en zegt: “Mama, ik wil me ook graag schminken!”. Dan wil je natuurlijk als mama dat ze iets gezond en kwalitatief gebruikt. Het feit dat i.am.klean bovendien een Belgisch merk is, maakt deze samenwerking een match made in heaven. Elke vrouw moet zich goed in haar vel voelen, een laagje mooie en gezonde make-up kan dan nét zorgen voor dat extra tikkeltje zelfvertrouwen!”

Complete make-up box met de favoriete producten van Iluna en Stephanie Planckaert: ga voor de perfecte basis met de Loose Mineral Foundation en Kabuki, vervolgens creëer je een prachtige ooglook met de glanzende compact eyeshadows of de matte loose eyeshadows, een uitdraaibaar eye pencil en een mini mascara.

Shop now!

How to use our box

“De make-up van i.am.klean is heel makkelijk om aan te brengen en de verpakking ziet er bovendien supermooi uit! We hebben de producten in onze make-up box zorgvuldig zelf uitgekozen en zijn heel trots op het resultaat! Een box om zowel een naturelle als full glam look te creëren, volledig op het lijf van mama en mij geschreven!”

Een complete make-up look in één box!Met de Loose Mineral Foundation en Kabuki creëer je in enkele draaien een flawlessskin. Schud wat poeder in het deksel. Draai je Kabuki in het poeder en breng met draaibewegingen aan op jouw gezicht. Maak vervolgens een prachtige ooglook met de glanzende compact eyeshadows of de matte loose eyeshadows, teken een perfecte wing met het uitdraaibaar oogpotlood en werk ten slotte af met een laagje mascara.