De magie van de kabuki make-upborstel: 3 soorten voor elke gelegenheid 

Let’s be honest: een goede make-upborstel kan het verschil maken tussen een flawless look en een minder geslaagde poging … Heb jij al kennisgemaakt met de iconische kabuki make-upborstel? Zo niet, gaat er weldra een hele nieuwe wereld voor je open. Deze veelzijdige en - terecht - immens populaire tool is onmisbaar in elke make-uptas. En wat is er beter dan één kabuki? Drie kabuki’s! Je ontdekt hier waarom. 

Mini kabuki: ultieme travel buddy

Als je vaak onderweg bent, is de mini kabuki de beste make-upborstel om bij de hand te hebben. Deze compacte borstel heeft weinig plaats nodig in je make-uptasje en is perfect voor een snelle touch-up on the roadSize doesn’t matter als het op effectiviteit aankomt. Ondanks zijn bescheiden formaat, levert de mini kabuki dezelfde kwaliteit als zijn grotere broertjes, waardoor je altijd zeker bent van een perfecte applicatie van je poeders.

Shop hier

Klassieke kabuki: like … duh

Geen enkele make-upcollectie is compleet zonder de classic kabuki make-upborstel. Dat is een no-brainer. Met zijn volle, dichte haren brengt hij poeders perfect over op je huid, met een egale en natuurlijke finish. Hoe meer laagjes, hoe mooier de dekking. Of je nu een beginnende of gevorderde klean lover bent, zorg ervoor dat jouw loose mineral foundation nooit te ver verwijderd is van je kabuki. Want zoals Mariah Carey in haar gloriejaren al zong: they belong together.

Shop hier

Retractable kabuki: ‘kiekeboe’-borstel

Handtassen zijn absoluut dol op deze retractable kabuki. Dankzij zijn slimme ontwerp kan je de borstel namelijk volledig inschuiven en afdekken, zodat de haartjes goed beschermd blijven en er geen poeder op verkenning gaat in je tas. 

On-the-go tip: draai voor je vertrekt je retractable kabuki in je loose mineral foundation zodat het poeder goed in de borstelhaartjes zit. Schuif vervolgens het metaal weer dicht en zet de dop erop. Zo heb je altijd één foundation touch-up bij om doorheen de dag je make-up bij te werken. Life hack!

Shop hier

Wat maakt een kabuki borstel anders?

De i.am.klean kabuki is de absolute brush crush van elke make-up lover. Dankzij de grote dichtheid van de borstelharen breng je jouw loose mineral foundation perfect egaal aan. Heb je al enkele laagjes poeder aangebracht en wil je graag nóg meer dekking? Spuit dan eerst wat glam locker fixing spray op je kabuki en draai deze vervolgens in je poeder. Met de kabuki is alles mogelijk!

Hoe jouw kabuki make-upborstel onderhouden?

Je favoriete make-upborstel kiezen, is zoals een favoriet kind kiezen. Dat doe je niet. Maar de kabuki heeft bij velen tóch een klein stapje voor. We don’t judge! Wat we wel doen, is een tip geven om jouw favorietje altijd in topconditie te houden

De meest milde manier om de borstel te reinigen is met brush soap:

- Even de penseelharen nat maken onder de kraan.
- Goed ronddraaien op de zeep en de zeep inmasseren. 
- Vuil eruit spoelen met zuiver water.

- Borstel plat te drogen leggen.

Klaar om perfecte looks te serveren, waar je ook bent?