Dé klean musthave van Joke van de Velde

Onze lieve ex-ambassadrice Joke van de Velde is helemaal 'Klean and adventurous'. Haar must-have van het i.am.klean gamma is de loose mineral highlighter!

Naam: Joke van de Velde

Guilty pleasure: Snoepjes, hoe zuurder, hoe beter!

Favorite me-time moment: Joggen

Product I can't live without: Loose mineral highlighter

Fan van de minerale highlighter

“Ik ben helemaal fan van de minerale highlighter van i.am.klean! Een klein beetje van het losse, minerale poeder zorgt ervoor dat mijn gezicht een mooie glans krijgt, mijn ogen een frisse, wakkere blik en mijn lippen voller. Een absolute must-have!Je creëert een mooie, gezonde gloed, en dat staat iedereen goed, zeker in combinatie met wat blush op de appeltjes van je wangen. Ik vind het de ideale oppepper voor mijn gezicht wanneer ik me even niet zo lekker voel en het niet wilt laten zien 😉.‘Less is more’, en dat is zeker het geval voor mijn highlighter. Breng het poeder dus zeker niet in overdaad aan. Er zitten glanzende deeltjes in die het licht weerkaatsen, ga dus niet over eventuele puistjes of andere oneffenheden, dat heb ik geleerd uit ervaring!

How to?

Met de fanbrush breng ik een beetje poeder aan op mijn jukbeenderen. Om mijn ogen groter te doen lijken, zet ik wat highlighter in het binnenste van mijn ooghoeken en voor een instant eyelift, ga ik ook lichtjes over mijn wenkbrauwbot.Vergeet ten slotte ook je lippen niet: een beetje highlighter op je cupidoboog en tadaaaaa… je hebt plots mooie, vollere lippen.Mijn favoriete kleur in het i.am.klean gamma? Zonder twijfel de loose mineral highlighter ‘morning glow’!”

Liefs, Joke!