New and better brushes

De i.am.klean penselen voor de ogen en gelaat zijn ontworpen om het blenden te vergemakkelijken en zorgen voor een perfect resultaat, elke keer weer opnieuw. Maar wat maakt ze nu net zo speciaal, welke penselen gebruik je het best voor waar en hoe onderhoud je ze het best? We sommen het even op voor je!

100 % eco-friendly

De vernieuwde penselen zijn 100% eco-friendly. Zo zijn de handvaten van de penselen gemaakt van rijst & PP gerecycleerde plastic. Dankzij de recyclage van plastic verpakkingen, verkleinen we aanzienlijk onze ecologische voetafdruk. Want in de plaats van plastic gewoon te verbranden, worden ze een waardevolle nieuwe grondstof.

De haartjes zijn biologisch afbreekbaar en drogen zéér snel na het wassen. 99,6% droogt in 10 minuten, super handig voor de make-up artiesten die dagelijks enkele tientallen penselen moeten reinigen of gewoon voor jezelf! We houden van mooie producten, maar ook van schattige dieren.

Daarom zijn de haren niet gemaakt van natuurlijke haren, maar wel van synthetische nanofibers en BASF materiaal. Dit voelt zelfs zachter aan dan natuurlijk haar én is ook hygiënischer. De bacteriën kunnen zich namelijk niet hechten in de haren. Door het BASF materiaal dat we gebruiken, verhoogt het de poedergrip. Dit wil zeggen dat de intensiteit en de pigmenten van de poeders veel beter blijven zitten op de penselen. Bye bye fall outs!

Alle voordelen op een rijtje

i.am.klean draagt duurzaamheid hoog in het vaandel. Het was dan ook vanzelfsprekend dat we de nieuwe penselen milieuvriendelijk zijn, waar zowel het milieu als de veiligheid van de mens in het oog gehouden worden.

Welk penseel dient voor wat?

We worden heel snel verleid door alle mooie kleurtjes en willen graag een mooie egale huid. Gelukkig helpen de make-up producten van i.am.klean je om aan al je wensen te voldoen! Een mooie make-up look is makkelijker te bereiken met de juiste tools. Maar zie jij door de bomen het bos niet meer en weet je niet goed welk penseel voor wat dient? Dan kan dit makkelijk overzicht jou zeker en vast helpen!

Kabuki

Dit penseel is hét basisstuk van onze make-uplijn. Hier kan je écht niet zonder. De Kabuki is een heel bolle, afgeronde kwast met heel veel fijne haartjes. De onderkant is plat, zodat je de Kabuki goed kan wegzetten. Je gebruikt de Kabuki voor zowel je Loose Mineral Foundation als je Compact Mineral Foundation.

Shop hier

Foundation brush

De Foundation Brush is de tool voor al je liquids aan te brengen! Doordat de haren bovenaan recht zijn, kan je jouw Liquid Foundation en Klean Primer heel mooi in je huid blenden. Om je foundation mooi in je huid te werken, werk je steeds in draaiende bewegingen. Wil je meer dekking? Dan stempel je de Foundation Brush op je huid of daar waar je meer dekking wenst.

Expert tip: Je kan de Foundation Brush ook gebruiken om te contouren. Doordat de haren schuin zijn, is het heel makkelijk om onder je jukbeenderen te 'werken'.

Shop hier

Blush brush

De Blush Brush is je meest geschikte penseel om je Loose Mineral Blush en/of je compacte blush aan te brengen. Opgepast, je hebt niet veel product nodig! De haartjes staan dichter op mekaar, dus het penseel zal meer pigment opnemen dan bvb de Fan Brush.

Breng je blush steeds aan op je jukbeenderen in het midden van je gelaat en maak draai of strijkbewegingen opwaarts naar je haarlijn toe om je blush mooi in te blenden in je huid. Is je blush toch te intens? Gebruik dan even je Kabuki als 'gom' en ga eens over je blush.

Expert tip: blijf met je blush steeds twee vingers van je neus weg, zo vermijd je dat je blush je gezicht smaller zal maken.

Shop hier

Fan brush

Met de Fan Brush breng je in een handomdraai highlighter aan op je jukbeenderen. Zo krijg jij een instant glow! Je kan je fan brush ook gebruiken om je blush aan te brengen. Doordat de haren minder compact op mekaar staan en in een 'waaier' vorm, neemt hij minder pigment op en kan je zachter te werk gaan.

Shop hier

Concealer brush

De Concealer Brush is een plat penseel voor het licht en dekkend aanbrengen van je concealer. Doordat de haren plat zijn, helpt het voor een precieze applicatie en een mooie egale verdeling van de concealer. 

Expert tip: Je kan hem ook gebruiken als oogschaduw penseel als je graag meer intensiteit wilt. Je zal dan je oogschaduw 'duwend' opnemen en ook 'duwend' afzetten op je oogleden.

Shop hier

Concealer brush

Gebruik de Eyeliner Brush om potloodlijnen vervagen of een te wing tekenenen. Maak je penseel even vochtig, neem je gewenste oogschaduwkleur en hup, een hele mooie intense eyeliner!

Wil je graag met poeder je wenkbrauwen bijwerken of een ombre-effect creëren samen met het wenkbrauwpotlood, dan is deze Eyeliner Brush ook geschikt hiervoor.

Shop hier
chevron_left chevron_right

kabuki brush

Normale prijs €29,99
Normale prijs Verkoopprijs €29,99
Prijs per eenheid  per 
Product bekijken

concealer brush 6

Normale prijs €21,99
Normale prijs Verkoopprijs €21,99
Prijs per eenheid  per 
Product bekijken

blush brush 2

Normale prijs €24,99
Normale prijs Verkoopprijs €24,99
Prijs per eenheid  per 
Product bekijken

eyeliner brush 13

Normale prijs €19,99
Normale prijs Verkoopprijs €19,99
Prijs per eenheid  per 
Product bekijken