Get ready with Loredana

Naam: Loredana de Amicis
Favoriete outfits: Coole & sexy outfits with a touch of bling!

Favorite season: Summer!

Valentijn, ‘Dag van de Liefde’… maar voor mij ook een dag na mijn verjaardag. Dit jaar vielen ze beide in het weekend. Normaal gezien staan we dan ergens op een podium, dit jaar is het anders gelopen… maar de zon heeft ontzettend mooi geschenen en het was een mooie dag vol verrassingen met veel telefoontjes en het ontvangen van talloze berichtjes van iedereen die aan mij gedacht heeft. Zo hartverwarmend! ❤️

Een lekker ontbijtmandje op mijn verjaardag en de dag erna een speciaal Valentijnsmenu. En daar hoort natuurlijk ook een mooie, date night make-up look bij!

De look

Voor mijn gezicht ga ik voor de Loose Mineral Foundation ‘Popular Pink 2’ en onder mijn ogen gebruik ik de Concealerstick ‘Neutral’.

Voor mijn ogen zelf ga ik voor een 5-tal kleurtjes van de Loose Mineral Eyeshadow, het lijkt misschien wat veel maar ik ben het gewend om verschillende kleuren met mekaar te mengen en ik beloof dat het mooi zal worden. 😉Van vooraan tot midden ooglid doe ik ‘Golden Rush’, in het midden en deels erover ga ik naar de ‘Walnut’ en blend ik de overgang een beetje zodat de kleuren niet gewoon naast mekaar staan maar mooi over mekaar vloeien. In de arcadeboog doe ik een klein beetje ‘Mud’ en voor iets intenser te gaan boven mijn ooglid ga ik voor ‘Black Pearl’.

Als ‘finishing touch’ doe ik een heel klein beetje ‘Princess Peach’ in de ooghoeken. Ik ga eens niet voor de ‘klassieke zwarte’ eyeliner maar ik ga nu voor de eyepencil ‘greener than green’ een zalige kleur! Ik wil mijn ogen iets intenser maken, dus ik doe ook een lijntje aan de binnenkant van mijn ogen, zowel onderaan als bovenaan.

Nu nog een lekkere cocktail erbij en de date night kan beginnen. Enjoy!

Liefs, Loredana